od joudá 4. 4. 2013 19:14
neumíš česky
Tož neutrácejte zbytečně za dráty od podvodníků a zkuste ode mě
znamená já vyrábím kvalitní kabely, ostatní jsou podvodníci
já bych to transformoval na: neutrácejte zbytečně za dráty od jiných podvodníků a kupte od Kocmeistera.
znamená všichni kdo prodávají drahý kabely jsou podvodníci (včetně kočičáka)
navíc to bylo myšleno v kontextu, že propagovat vlastní zboží stylem, že ostatní jsou podvodníci, je docela hovadina, pokud by to nebylo myšleno v nadsázce, což zajisté bylo.
Kocmeister
nemám moc čas, ale upřímně zkus mi říct vliv koaxiálního kabelu na zvuk, Podle mého názoru, pokud pošlu nějaká data obyč koaxiálem, tak neztratím žádnou informaci, nebo ano? k čemu je pak drahý koaxiál? pokud přenese stejnou informaci.
ty repro kabely zvažuju třeba bych je vyzkoušel, jaký je režim té výpůjčky, co hradím? předpokládám, že asi poštu.
problém je, že mně by asi 2,5 m nestačilo. mám poměrně velkou režiii, protože ty kabely táhnu za skříní, nicméně na testování by asi nevadilo, že budou vidět před nábytkem.
nejdřív bych se ale měl asi pokusit srovnat ty NAIM NAC A5, oproti obyč dvoulince, pokud tam neuslyším nic, má smysl vůbec zkoušet ty tvoje uber kabely?
případně mám tu stříbrné vodiče. Je nějaká možnost udělat bužírku dodatečně, případně když dodám stříbrné vodiče, uděláš mi z nich kabel? za jakou cenu?