Jak vypálit DVD-Audio?Ne formát DVD+Audio nebo MP3 na DVD.Omlouvám se za tak dlouhý popis formátů,ale spousta lidí netuší co to je formát DVD-Audio.Zkoušel jsem Nero,Ashampoo,Ulead DVD Movie factory kde je přímo volba DVD-Audio a nic.Nebo jak to má "vypadat" před nebo po vypálení.
Mám stažené Pink Floyd DVD Audio,je to iso soubor,ve virtuálce jde přehrát v PC,chci to vypálit jako originální disc pro přehrání v DVD Audio přehrávači.
tak tohleto DVD-Audio v ISO souboru jsem měl taky, vypálil jsem ho jako obraz CD (nebo jak to tam má Nero) a na DVD-Audio přehrávači mi to normálně hraje.
Faktem je že ten přehrávač má v manuálu uvedeno že přehrává pouze lisovaná media, ale přitom i nějaké to DVD-R nebo DVD+R zkousne (ne všechna, ale když se zadaří...)
Takže otázka je co máš za přehrávač (ten můj je Technics DVD-A10)
Vypálil jsem to v Ashampoo a v Ulead DVD a výsledek stejný:přehrávač detekuje DVD-A,na výběr 3 zvukové stopy ale zvuk jde pouze v tv přes scart.Reciever Pionner VSX-917 mlčí.Zvuk je připojen koaxem a chodí normálně.S tímhle si z neznámého důvodu neporadí.Nebo je chyba v nastavení DVD,recieveru?
Si mal hned povedat, ze ho nacita Viaceri z nas boli v tom, ze ho vobec nenacita Tak ako vravis, zvuk z DVD playera dostanes von len ANALOGOVOU cestou pri prehravani SACD a DVD Audio.