Mno, moje éra zatím není nikterak slavná. Začalo to Sony Walkmanem FX-373 a k němu dodávanými sluchátky (znáte je, ještě dneska je hodně lidí nosí, černý pecky), který jsem dostal od dědy asi v osmi letech (možná kecám, je to už fakt dávno). No, na tom jsem ujížděl celkem dlouho. Na základce ze mě toto nějak vyprchalo a hudbu jsem poslouchal už jen z Hi-fi věže. Bude tomu asi rok a půl, kdy jsem si koupil novej telefon(viz podpis) a poslouchal jsem na dodávaných sluchátkách.
Poté jsem zatoužil po špuntech. Nebyl jsem si jistý, jestli mi to bude pohodlné, a tak jsem si koupil Canyon CNR-EP1. Stály asi 120 Kč

.Po půl roce odešlo jedno sluchátko

. A tak jsem trošku povýšil, tentokrát na Creative EP-630

. Poté jsem zatoužil i po trošku kvalitnějším zdroji zvuku, a tak jsem si před 3 týdni koupil iRiver Clix 4GB. Player jedna báseň. A začal jsem znovu přemýšlet čím bych si ještě svou aparaturu vylepšil. Volba padla samozřejmě na sluchátka

. A tak teď rozmýšlím, kolik že to jsem ochoten dát za kvalitní špunty. Jen hlas mi říká maximálně 2 tisíce, vždyť jsou to jen blbá sluchátka. A druhý hlas (ten silnější, audiofilský) mě přemlouvá k nějakým lepším. Volba nejspíše padne na q-JAYS a jak to bude pokračovat dál, to opravdu netuším

.
Asi jsem se rozepsal nějak moc, mno ikdyž jsem toho moc nevyzkoušel a za audiofila se nepokládám (audiofil je u mě někdo, kdo vlastní zařízení, včetně reprosoustavy atd. na té nejvyšší úrovní v nejvyšší cenové kategorii a má dobrý sluch, může se jednat o hudebníka, či člověka, který se o hudbu či zvuk skutečně zajímá buďto profesí či jako vážný koníček), mám hudbu moc rád
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)