Používam ich prakticky každodenne, takže majú nejaké známky bežného opotrebenia. Sú modnuté dvoma modmi - vybraná pena (na head-fi to nazývajú foam mod) a vybraná mriežka a textília za meničom (soundstage mod). Ďalej som im spravil aj recable - vadil mi strašne dlhý originálny kábel. Nahradil som ho "no name" káblom, je hrubší o kúsok ale je aj dobre ohybný, dlhý približne 150cm zakončený 3,5mm jackom, podľa mojej osobnej mienky aj pomohol zvuku. Pribalím aj originál kábel (výmena je jednoduchá, žiadne pájanie ani nič podobné).
Ohľadom tých prasklín na ramenách - sú zalepené epoxidom a už dlhšiu dobu to drží. Tie praskliny sa objavili dosť skoro po kúpe ale vôbec sa nerozširovali, ale pre istotu som ich zalepil. Skontroloval som celú tú časť aj zvnútra - rozobral som to aby som videl v akom stave sú vo vnútri po tom čo som videl EKKARovu fotku zničeného vnútra. Vnútri nie sú žiadne známky opotrebenia, iba sú tam tie praskliny. Tá prvá prasklina vyzerá na fotke väčšia ako je v skutočnosti.