P: Špunty Noble 3

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 10. 10. 2014 14:57

Prodám špunty značky Noble Audio (ex Heir audio), model 3. Tři měniče, zábavný zvuk..

http://nobleaudio.com/en/shop/universal/classic/

Prodávám kompletní balení (sluchátka+kabel, kartička vlastnictví, sada špuntů, rubber bandy, nerozbitná vodotěsná krabička a orig. krabice), plus k tomu je navíc další sada nástavců, nový kabel a čistící štětečka.

Sluchátka v dobrém stavu, jen levá strana prvního kabelu je poškozená, proto k tomu je i úplně nový kabel, který by měl být v pořádku.

Stáří 5 měsíců, používáno jen sporadicky, nikdy v dešti nebo mlze, nošeno v obalu.

Důvod prodeje: Už mnoháté sluchátka mi nesedí podle představ, levé ucho mám nějaké křivé, vždy mi vyklouzával levej monitor. Opět downgraduji na PFE 111, sice hrají a izolují hůř, ale sedí perfektně :-|

Původní cena 7750,-
Nyní 5000,- vč. poštovného.

Dobírka, předem na účet, bitcoiny nebo hotově v Brně ^^

Obrázek
Další fotky http://imgur.com/a/ovWRf
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wishmaster 11. 10. 2014 10:12

Měl jsem stejný problém s mými Triple.fi 10, pravé sluchátko neustále vyklouzávalo. Prakticky jsem je přestal používat a zvažoval jestli je nenahradit něčím ne-inear. Napadlo mě ještě vyzkoušet jiné nádstavce - koupil jsem Comply a je po problému. Drží parádně, izolace slušná a i celkově větší pohodlí jak při nasazování, tak při nošení. Koupil jsem variantu Active, která i podle jedné zahraniční recenze seděla nejlépe. Doporučuju vyzkoušet a možná si nakonec jako já prodej rozmyslíš :D Ty Nobly jsou opravdu hezké a samotnému by se mně k ničemu nižšímu nechtělo.
PC, Esi Juli@ ► Denon DVD-A1 opamp mod ► Sapphire SE amplifier + Direct audio AF-1 MK2 supply filter ► Denon AH-MM400
Notebook ► iBasso DX90 ► Pro-Ject Head Box SE mod ► Denon AH-MM400
Wishmaster
Junior

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 11. 10. 2014 20:06

Díky moc za reakci, něco jsem zkoušel, ale teď už je pozdě, už jsem se rozhodl je prodat, tak je prodám. PFE111 jsou taky super hrající sluchátka a peníze se mi budou hodit na repro :)
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 19. 10. 2014 21:37

Stále aktuální. Na ceně se můžeme domluvit.
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 26. 10. 2014 23:52

Neauktualni
LammerOutsider
Mírně pokročilý