dám 10 dkg shnilých jablek prosím neber to nijak zle, ale mám prostě hodně malej rozpočet a na jednom inzertním serveru borec nabízí ten stejnej DAC za 1000,- Kč koupenej 5/2014 v záruce taky jak novej tak jsem se chtěl zeptat, jestli bys mi mohl nabídnout lepší cenu?
Fiio E10 nie je model Fiio E10K. Sice su v mnohom podobne, ale totozne nie su. Obmedzeny rozpocet je jedna vec, ale moralna slusnost druha. Toto nie je bazos podla mojho nazoru. Ludia tu poznaju techniku a aj zjednavanie z ceny by malo byt na urovni. Novy stoji 75eur, tu ho predava za 1500Kc, zjednavat na 1000Kc, co je menej ako polovica ceny, to je moc velka odvaha.
tak jsem asi moc odvážnej a nemorální hovado prosím neberte to jako provokaci, asi už jsem takovej toho jsem si nevšiml, že to není e10k, ale i tak podle mě to není rozumný připlácet 1/2 ceny za o 1% lepší zařízení
já jsem neříkal, že na to nemám, vydělávám si dost... ještě jednou zopakuji, co jsem napsal: podle mě to není rozumný připlácet 1/2 ceny za o 1% lepší zařízení pokud vás tady všechny tak prudím tak se omlouvám, vyčkám na vyjádření prodávajícího