Prodám MP3 Přehrávač Cowon J3. Jde o verzi s 32 GB interní paměti (včetně slotu pro micro SD). Přehrávač byl běžně používán, ale je ve velice dobrém stavu - žádné škrábance na displeji, pouze lehce "oprýskaný stříbrný rámeček" kolem boku přístroje (viz obrázky). Včetně USB kabelu.
I když jsem přístroj pořád nepoužíval, tak jsem baterii jednou za čas dobíjel - aktuálně tak baterie vydrží přehrávat mp3 51 hodin (kvůli prodeji jsem zkusil nechat dokola přehrávat skladby při 50% hlasitosti do pecek).
Přehrávač utáhne i 80 ohm sluchátka. Zvuk je hlasitější, pokud se nastaví ne-EU region. Přehrávač dokáže přehrávat i soubory z 64 GB karty (formátované na FAT32), ačkoli oficiálně umí jen 32 GB.
Cena: 2000 Kč. K přehrávači mohu nabídnout i 32 GB nebo 64 GB Sandisk micro SD karty za 100 resp. 200 Kč. Vše pochází z českých obchodů - přehrávač z Mironetu, kartičky z CZC/Alzy (doklady však již nemám).
Pouze osobní předání v Praze (přes den v centru nebo později na Praze 9). Kontakt zde (SZ) nebo na mdop@seznam.cz