Python.p píše:Sluchátka stojí 1700. Takže použité s vadu a bez záruky, tak 700.
No a mikrofon stojí novej 800, takže použitej 400. (protože za to jde koupit novej z Ebay)
Tož +- 1100 mi přiíjde jako rozumná cena...
1) Za 4 stovky nové BoomPro na ebayi fakt nekoupíš.
2) Za 7 stovek si ty sluchátka raději nechám jako zálohu v šuplíku. Zas tak moc je prodat nepotřebuju.
Pod 1500 za komplet nepůjdu.
rendyG píše:BoomPro bych kdyžtak vzal, kdyby zbylo

Pokud se někdo nerozhoupe na oboje, tak se domluvíme. Sluchátka teoreticky užiju i samotné, narozdíl od BoomPra.
zoul píše:Ahoj, bylo by i nějaké foto, jak aktuálně sluchátka vypadají?
Máš tam uvedeno "východní čechy" takže test v Praze by asi možný nebyl nebo ano?
Díky Jenda
Zítra vyfotím, pokud trochu vyleze slunce. Můj mobil nefotí zrovna nejlíp ani za dobrého světla, no a za šera to nemá smysl ani zkoušet. Stav je IMHO velmi dobrý a jediné negativum je ta sjíždějící mušle - začalo to dělat cca po měsíci, ale nijak mi to nevadilo a hlavně mi to nestálo za řešení reklamace (byly koupeny v USA na Neweggu). Východ platí, do Prahy se nejspíš jen tak nedostanu.
dropadred píše:Python.p píše:No a mikrofon stojí novej 800, takže použitej 400. (protože za to jde koupit novej z Ebay)
To nie je Vmoda BoomPro. BoomPro stojí tých 30€ (800,-), a kedže tento je skoro nový, pokojne má hodnotu 500-600,-.
Jojo, pokud někdo chce čínskou napodobeninu, tak si ji klidně za ty 4 stovky koupit může...