Prodám po otestování repro - zatím na cestě

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod divr 13. 11. 2020 15:34

Objednal jsem si v zahraničí za velmi dobré ceny (k Vánocům :-] )na otestování : Whardale Diamond 11.2, Teufel Ultima 40 a Klipsch RP-600M ( popř. Dali Zensor 3). Zase tak moc místa doma zase nemám... :-D . Pokud by někdo měl zájem.....
divr
Junior

Odeslat příspěvekod mistr555 14. 11. 2020 18:29

Za kolik si koupil Klipsch RP-600M? A za kolik bys mi je chtěl případně prodat? Nezávazně, jen pro info...
mistr555
Junior

Odeslat příspěvekod divr 14. 11. 2020 21:18

Zaplatil jsem 12 978,- ( strhli mi z karty) + 80Kč dám za benzín do Německa pro vyzvednutí. :-)) . Tento týden by měly přijit. Cenu ti pak můžu poslat až po vyzkoušení a porovnání s ostatníma.( třeba se mi budou líbit tak si je nechám :-] . Posílají také ale i přímo do CZ tak si můžeš také objednat za 468 €.
Naposledy upravil divr dne 14. 11. 2020 22:16, celkově upraveno 1
divr
Junior

Odeslat příspěvekod mistr555 14. 11. 2020 21:35

To je dobrá cena, já je kupoval klasicky za 16,5K. Napiš pak dojmy v porovnání s ostatníma, přemýšlím že dokoupím další pár na rozšíření sterea u tv...
mistr555
Junior

Odeslat příspěvekod divr 28. 11. 2020 17:30

Pokud máš zájem o některé repro, dej vědět. Ještě část nových objednávek mám ve vedlejším pokoji, ale obývák je už neobyvatelný :-D . Nejvíc se mi líbí Teufel (bíločerné sloupy)- ty si určitě nechám...
klipsch.jpg
divr
Junior

Odeslat příspěvekod maco74 28. 11. 2020 23:26

Ahoj, tak napis co mas volne a za kolik penez.
maco74
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod divr 29. 11. 2020 14:43

Tak jsem se dočetl, že nové repro se musí opravdu nechat" rozehrát", tak ještě počkám s prodejem. Hlavně nechci, aby mě pak někdo honil s reklamací, že to hraje jinak než slyšel u kámoše. Jinak doporučuji také německý Amazon, kupoval jsem tam . Za Whardale jsem dal 340 € a za Klipsch 468 €.
divr
Junior

Odeslat příspěvekod mistr555 29. 11. 2020 21:47

To jsem si myslel že Teufely budou dost dobré, bohužel jsem je dříve vůbec neznal.
A jak to to zní proti těm Klipsch RP-600M? Je tam rozdíl třídy, nebo je to jen o prsa japonky? :-)
Já tu jedu na Klipsch RP-600M u PC + na sloupech Klipsch RP-8000F u TV.

A jo - zájem bych měl o ty Klipsch RP-600M, doplním si sestavu u TV na 5.1.
A honit tě s reklamací určitě nebudu - jelikož je znám dobře.
Jsou v té černé, kde to vypadá jako dřevo že? Není to ten lesk?

Dal bych 13 500 Kč i s poštou, abys z toho něco i měl.
Mail: mistr.martin@seznam.cz napiš tam...
mistr555
Junior

Odeslat příspěvekod divr 30. 11. 2020 15:10

mistr555: Tvoje nabídka je dobrá :-D , přijet si můžeš ( černé dřevo s se šedými žilkami) . Já s prodejem nijak nespěchám , navíc jsem Black Friday na Mall v akci koupil Denon PMA800 (černý :!: )za jen 9500 Kč, takže hrát si mám s čím)

Ale osobně bych ze Klipschů domácí kino nedělal :!: Jsou sice kvalitní a zvuk je čistý, dobře se poslouchá Diana Krall nebo Mark Knopfler, ale kino z Teflů ( dal jsem za pár i s poštovným 350€ )nebo levných Magnatů ( mám celý komplet ) je podle mne lepší. Severský rock (metal- Sabaton, Ghost,) se na Klipschech nedá poslouchat. No... nejsem odborník, jen obyčejný posluchač 8-) .
Whardale jsou příjemné, takové univerzální a levné. Dali mají ostrý a výrazný zvuk, asi víc pobaví.
divr
Junior

Odeslat příspěvekod mistr555 30. 11. 2020 16:33

No, přijet...
Pokud bydlíš někde u hranic, tak tam nejedu, já jsem za Prahou, leda mi to poslat v originál bedně zabalené. To černé dřevo s žilkami tu mám na všech repro, takže v pořádku. Taky nespěchám, klidně to pošli až si s tím vyhraješ koncem roku.

Napiš mi na mail: mistr.martin@seznam.cz, jestli jsi ochoten to poslat za těch 13 500 Kč. Případně koupím jen Klipsch RP-500M, jako zadní repro by to asi stačilo, ale preferuji ty větší Klipše k těm velkým sloupům...

Když tu mám ty Klisch sloupy cca půl roku, tak je prodávat a měnit za Tefly moc nechci.
Prostě dokoupím 2 repráky stejné značky + reciever, možná i centr a mám to... :-))
Na filmy jsou fajn, na YT a na klasické TV pořady taky, Sabatony poslouchám možná jednou za rok, tak to přežiju, stejně spíš poslouchám hudbu na sluchátkách Sennheiser HD 600 než na repro...
mistr555
Junior

Odeslat příspěvekod divr 9. 1. 2021 20:19

Klipsch prodány.
divr
Junior

Odeslat příspěvekod TheoVic 8. 2. 2021 03:06

Zdravím, máš tam ještě něco?
TheoVic
Junior