Audeze LCD-3

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod greenhorne 5. 10. 2021 19:03

V mene môjho kamaráta ponúkam na predaj tieto skvelé ortodynamické slúchadlá.
Prvý majiteľ; kupované boli na Slovensku v septembri 2020, v záruke sú ešte zhruba rok. Originálne balenie a krabica. Nové náušniky, takmer nepoužívané. Nefajčiarske prostredie, domácnosť bez zvierat.
Cena: 1100 Eur + poštovné. Vieme poslať aj na dobierku, vrátane Českej republiky.
Rozumná dohoda možná.
Prosím, v prípade záujmu ma kontaktujte mailom: peter_toth@post.sk
Ďakujem za pozornosť.
2_1.jpg

5_1.jpg
greenhorne
Junior

Odeslat příspěvekod bfh29 6. 10. 2021 21:12

Ahoj, tak to ti kamarat dal dost zle informacie. Pretoze tieto LCD-3 su model, co sa pradaval pred 6-8 rokmi. Vidno to na tom starom logu na krabici. Aj keby to bola krabica zo starsich sluchatok, tak v roku 2020 sa predavali tieto sluchatka uz s novym hlavovym mostom, novym kabelom nie tymto nepouzitelnym a aj konektory maju cierne nie tieto lestene.
Ale je mozne, ze nejaky predajca ich mal 5 rokov na predajni a potom ich predal az v roku 2020:) Len by som uz nepocital s trojrocnou zarukou na drivery od Audeze:) Ak to ma nove nausniky, boli teda aspon menene drivery za nove?
bfh29
Junior

Odeslat příspěvekod greenhorne 9. 10. 2021 11:43

Díky za postrehy bhf29. Áno, už vlaňajšie modely skoro všetkých lcd sa predávali s novým hlavovým mostom. Včera som s kamošom hovoril, lebo som potreboval niekomu odpísať, kde ich konkrétne kupoval. Rok 2020 sedí, a kúpil ich v Platan Audio. Keď si otvoríš ich stránku, tak pri audeze ti vyjde pdf s ponukou z roku 2017 a pri LCD3 - ktorý vyzerá navlas, ako ten, čo je na predaj - je akciová cenovka cca 1800 Eur... Ak dobre viem, drivery menené neboli, len kamoš nedávno dal na ne nové náušniky, lebo tie pôvodné predsa len boli už opotrebované...
greenhorne
Junior

Odeslat příspěvekod greenhorne 31. 10. 2021 18:53

Zmena ceny: 800 Eur + poštovné...
greenhorne
Junior

Odeslat příspěvekod greenhorne 1. 11. 2021 21:18

Predané inde...
greenhorne
Junior