Drop Sennheiser HD6XX (HD650)

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ondrasheq 11. 1. 2022 10:25

Ahoj, mapuji předběžný zájem:
měl byste někdo zájem o zmíněná nová/nerozbalená (vážnému zájemci na přání mohu rozbalit a vyfotit, případně i vyzkoušet) sluchátka?
Pro toho, kdo nezná: jedná se sluchátka identická se Sennheisery HD650, jen mají lehce jinou barvu a jsou původně určená pro americký trh.

Proč předběžný zájem: chtěl jsem tyto sluchátka dát tátovi k Vánocům. Celní pošta Praha 120 je ale totálně paralyzovaná, zásilky odbavuje pomalu a balík z Dropu z USA zde od poloviny prosince stále visí. Narychlo jsem proto v českém e-shopu koupil HD650 za plnou cenu a jak dojdou ty z Dropu, budu je mít navíc. Může tak být zítra, ale i třeba za čtrnáct dní, nikdo neví.

Cenu bych si představoval původní (199 USD + 15 USD doprava) - tzn. 4700 Kč. Já zaplatím importní DPH, CLO a poplatek za odbavení poštou.

Ilustrační obrázek:
Obrázek
ondrasheq
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrasheq 28. 2. 2022 11:01

Změna

Sluchátka přišly a, z mě záhadných důvodů, se otci více líbí finiš sluchátek z Dropu, tak jsem mu je nechal.
Proto tu mám na prodej zánovní (cca 30 hodin poslechu) HD650, bez dvou měsíců s dvouletou zárukou v Datartu.
Jsou vyrobené (opět) v Irsku a jsou včetně originálního pevného boxu. Bez známek použití.
Kvůli tomu i upravuji cenu, která je 6000 Kč.

Dopravu Zásilkovnou zaplatím.
ondrasheq
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrasheq 2. 3. 2022 18:28

rezervace
ondrasheq
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmokeMan 4. 3. 2022 11:09

kdyby to padlo, taky mam zajem .)
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý