Zdravím, chci obměnit sestavu (v plánu je HFM EF400), takže prodám tu stávající:
hybridní sluchátkový zesilovač: xDuoo TA-20 - výkonný, s původními lampami, původně jsem myslel, že by mě to zkoušení lamp mohlo bavit, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, což je jeden z důvodů proč chci all in one řešení. Anandám přidal pěkný slam/punch u basů, takže obecně k HFM sluchátkům je vhodný a věřím, že by mohl perfektně nakrmit Senny 6 řady nebo AKG 70x - cena 8000Kč, záruka 11/2023 (Muziker.cz)
iFi Zen Dac - ten asi moc představovat nemusím, perfektní volba pro začátečníky, sám o sobě dovede rozehrát méně náročná sluchátka, například Meze 99 - cena 3000Kč záruka 05/2023 (hifina.cz)
Mac mini 2014 - sloužil pouze jako Roon core, 500ssd, vleze se na něj nejnovější mac OS - 5000Kč
sluchátka Meze 99 Neo - bezva sluchátka, která solidně rozehraje snad cokoliv, když na to přijde - 3000Kč (koupeno na basys.cz, v záruce by měli být, ale nedohledal jsem papíry)
Mám tu i drobnosti jako E1DAs 3g (2,5mm) 1600Kč , symetrický kabel Meze 1000Kč, stříbrný symetrický kabel 4,4mm to XLR (pokud někdo koupí Zen Dac a TA-20 dohromady, tak přihodím zadarmo) 500Kč.
S cenou jsem ochoten hýbat, obzvlášť, pokud toho někdo koupí víc. Nejpříjemnější by bylo osobní předání v Praze, jinak asi ta zásilkovna.