Členství Tidal Family HiFi Plus

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod shimpi 9. 11. 2022 14:08

Hele, už mi ty narážky začínaj vadit.
Že někdo nabízí vedle to samé za kilo, tedy 6x100=600,- vs 447,- co to stojí, vám, co mě urážej a pomlouvaj, nevadí.
Já a ano jako trubka platím už rok 447,- viz příloha, kde mám volný místo. Chci v týhle době snížit náklady a platit za rodinu 300,- a šestý účet tak nabízím za půlku toho co si samostatný člověk jinak zaplatí za dvojnásobek tj. 300,-.
Nerozumím, neskutečný.

Kdo Tidal s hi-res nezná a váhá, klidně mu dám přístup do konce měsíce zdarma ať si to ošahá, vyzkouší kvalitu CD vs MQA. Nebo do tý doby, než si to někdo vezme.
Přílohy
IMG_9797.jpg
shimpi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Happy88 9. 11. 2022 14:17

Chápu, že je to nepříjemné. Podotknu, že nikdo z nás nenapsal, že schvalujeme, že to někdo nabízí za 100 Kč.
Většina z nás pouze upozorňuje potenciálního kupujícího, že si úplně to samé může jednoduše pořídit za polovinu (tj. 75 Kč) a ušetřit 900 Kč ročně.

Ať se každý rozhodne podle svého ^_^
Happy88
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 15:20

Happy88 píše:Chápu, že je to nepříjemné. Podotknu, že nikdo z nás nenapsal, že schvalujeme, že to někdo nabízí za 100 Kč.
Většina z nás pouze upozorňuje potenciálního kupujícího, že si úplně to samé může jednoduše pořídit za polovinu (tj. 75 Kč) a ušetřit 900 Kč ročně.

Ať se každý rozhodne podle svého ^_^

Happy88: Tak znova - kdo nabízí členství v Tidal Family za 75 Kč ?
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Happy88 9. 11. 2022 15:43

@introvert: To nabízí přece přímo Tidal :)
Happy88
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 15:51

Happy88: nechci Ti brát optimismus, ale asi jsi byl podveden :-P :D
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Happy88 9. 11. 2022 16:30

Wut? Jakože 447/6 není 75? Pokud jsi odhalil nějaký velkolepý podvod na mou osobu, tak se rád nechám zasvětit.
Happy88
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 16:45

Ne, to nefunguje tak, že celkovou částku vydělíš šesti. Zrovnatak by sis mohl myslet, že správná cena je 30 Kč za člena (tedy 5x 30 = 150 Kč), no a ten, co celou Family organizuje, že má doplatit ten zbytek .. :shock: Ve skutečnosti je to přesně naopak - Ty budeš platit to, co Ti nabídne organizátor, pokud se nějaký najde (můžeš na něj v tom vláknu třeba čekat týdny či měsíce), a pokud s požadovanou částkou budeš souhlasit.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod brrouk1 9. 11. 2022 16:52

Introverte, funguje to. Když není spravce vykuk, tak kvartálně to je za 225 Kč. Happy je můj "vzdálený bratranec" už asi rok. 8-)
DK-Pioneer LX 85, Canton Gle,
PC- Rotel RA 1070- - NHT Super Zero, REL HT 1003
Head-Audeze LCD 2 C, Sash Trees SE,IFI micro black signature , ,Audeze Maxwell, iBasso IT 07, Cayin RU 07
brrouk1
Junior

Odeslat příspěvekod Happy88 9. 11. 2022 16:56

:D tak teď si mě dostal. Škoda, že u mě to přesně tak jak píšu funguje už roky. V mojí skupince je 6 cizích lidí, kteří se nikdy neviděli, a všichni platí 75 Kč. Stejně jako třeba u bráchy (kterej to má taky přes místní fórum ale přes jinou skupinku). Světe div se, existuje tu spousta lidí, kteří prostě mají rádi kvalitní hudbu a nemají potřebu ojebávat ostatní lidi. Prostě jeden to objedná, vydělí 447/6 a je to. Stačí nebýt línej, sehnat si pár stejně smýšlejících lidí a nesnažit se lidi odrbávat na zbytečnostech. Věřím, že to pak ke spokojenosti všech bude fungovat ;) Přeju hodně štěstí.
Happy88
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 16:56

Přátelé, komunismus skončil před více než třiceti lety. Takže je to tak, že pokud se někomu cena nelíbí, tak ať si to nekupuje. To je ten správný korekční mechanismus, který sděluje prodejci, jakou má nastavit cenu. Řeči o tom, že kdosi je vykuk, jsou zbytečné.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tajnik 9. 11. 2022 19:50

Pokud jsou reálné náklady na jednoho člena familie 75,- , pak ten, kdo chce zbytečně platit 150,- , přestože je k dispozici levnější možnost, je buď hloupý, nebo o ceně běžné neinformovaný. Smyslem fóra je poradit, tudíž rada se této nabídce vyhnout a sehnat si lepší podmínky je jen fér a to v každém společenském zřízení.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 19:57

Pokud bychom se vyvarovali označení typu vykuk (v minulosti třeba kulak ..), neměl bych s tím žádný problém. Ale takto to nebylo formulováno. Spíše jako názory sebejistého úředníka, který ví, co je pro lid to správné.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tajnik 9. 11. 2022 20:20

No, ještě dříve než kulak taky keťas, šmelinář. Upozorňovat na vykuky není výmyslem komunismu, takže to přirovnání moc nesedí. Kdyby nebylo vykuků, nemuselo by se radit, jak jim nenaletět :-). Běžná inzerce je něco jiného, než fórum uzavřené zájmové skupiny, tady je v zájmu všech, aby nabídky byly férové.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 9. 11. 2022 20:31

Já bych to nechal na rozumu každého zájemce. Kdokoli si může zjistit, co to stojí, kolik lidí je v tom zapojeno, a udělat si představu, kolik je ochoten za to platit. I bez moudrých rad, a vykuků ..
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 9. 11. 2022 21:59

Taky platím těch cca 75Kč a ty lidi jsem nikdy neviděl. Je to slovenská skupina, akorát mi museli zřídit slovenský gmail :)
Ale souhlasím, že je to otázka nabídky a poptávky.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka