Abych zvýšil pravděpodobnost a měl větší jistotu, že IEM rychle prodám, tak při rychlém jednání mohu dát ještě další slevu 2.000,-.
Prostě mi schází 33k na to co chci rychle koupit.
Níže už jít nemohu, páč to už by mi scházelo.
Pokud bych mohl inzerovat na head-fi, tak by tam tato vlajková loď (tyto skvělé IEM)
za kupní cenu přes 60.000,- vydržela sotva pár hodin (navíc s dvěma kabely navíc!).
Bohužel tuto možnost nemám.
Pokud je zde někdo podnikavý a může inzerovat na head-fi tak si může vydělat pár tisíc (třeba 300,- EUR).
Kublai Khan totiž nikdo nikdy za 1.319,- EUR neprodával.
Cena zde je tedy 33.000,- (při rychlém jednání).Kdybych nechtěl koupit to co chci, tak bych za tak nízkou cenu neprodával, když jsem za ně zaplatil 58k.
Prostě se vyskytla výjimečná situace.
-- 9. 5. 2024 03:21 --O tom jak moc dobré Kublai Khan jsou svědčí 10 uživatelských recenzí na head-fi.
Zde:
https://www.head-fi.org/showcase/noble- ... 55/reviews-- 9. 5. 2024 03:22 --Pokud si ozve více kupců, tak přednost dám tomu z Prahy a platbě v hotovosti.-- 9. 5. 2024 03:46 --S těmito skvělými IEM se tedy budu velmi nerad loučit.
A ještě k nim nabízím nový (ještě zabalený) kabel, který jsem kopuil v Audigu.cz ke svým Ragnarům!

Mám velmi silný pocit, že takováto výhodná nabídka tu dlouho nebude.

Prostě když chci jedno (koupit rychle něco jiného), tak musím objetovat druhé.

Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5