Predávam moje milované Audeze LCD-4. Jedná sa o 200 ohmovú verziu vo vyhotovení z 30 rokov starého dreva makasarského ebenu. Jeden z prvých kusov po upgrade zo 100 na 200 ohmov, keďže 200 ohmová verzia LCD-4 začína sériovým číslom 41423XX a sériové číslo tých mojích je 4142560. Boli vyrobené v prvej polovici roka 2016.
Mnohí považujú LCD-4 za kráľa basov popri Abyss AB-1266, ktoré som zatiaľ nemal možnosť vypočuť si. Basy pri posluchu je cítiť na záhlavku krku, čo nedokáže mnoho slúchadiel, bez ohľadu na cenu, či technológiu/typ meniča.
Niet divu, že mnohí si ich ponechávaju vo svojej kolekcii slúchadiel popri iných TOP modeloch ako HiFiman Susvara, Focal Utopia, či top Stax modeloch.
Som prvý majiteľ. Slúchadlá majú menené náušniky za Dekoni Audio Elite Hybrid Series Sheepskin.
Slúchadlá sú vo výbornom stave. Pochádzajú z nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Predávam s originálnym profesionálnym cestovným puzdrom v štýle Pelikan case, brožúrou Audeze, certifikátom pravosti a bielymi rukavičkami.
Nemám originálny modrý kábel Audeze ukončený 6,3 mm, ktorý bol dodaný so slúchadlami, ale predávam ich s káblom CustomCans Ultimate, Graphene Coated Litz Wire v dĺžka 2 m, ukončený 4-pin XLR konektorom plus adaptér na 6,3 mm z toho istého vodiča Graphene Coated Litz Wire. Okrem originálného, prikladám aj 2 na mieru vyrobené kožené pásky náhlavného mostu v červenej farbe, jeden s perforovanou kožou na horúce letné počúvanie, druhú s hrubším polstrovaním na dlhé zimné sedenia pre lepší komfort.
Priložím aj súpravu na starostlivosť o kožu Audeze LCD plus na starostlivosť o drevo.
Specifications
Style: Over-ear, open-back
Transducer type: Planar Magnetic
Magnetic structure: Double Fluxor™ magnet array
Phase management: Fazor
Magnet type: Neodymium N50
Diaphragm type: Nano-Scale Uniforce™
Transducer size: 106 mm
Maximum power handling: 5W RMS
Maximum SPL: >130dB
Frequency response: 5Hz - 50kHz
THD: <0.1% @ 100dB
Impedance: 200 ohms
Sensitivity: 97 dB/1mW (at Drum Reference Point)
Minimum power requirement: >100mW
Recommended power level: >500mW
Weight: 690g
Cena: 2.600€ vrátane poštovného v rámci EÚ