Parádní stroj, který může fungovat jako předzesilovač, ale primárně je hybridním sluchátkovým zesilovačem. Má v sobě dvě 12AX7B lampy, výkonový stupeň je tranzistorový. Výkon 400mW na 300 Ohmech a 1,75 W na 32 Ohmech. Váží poctivých 3,8 kg, takže ho z poličky omylem určitě neshodíte.
Lampy jsou podsvícené (můžete zvolit 3 intenzity, či zcela podsvícení vypnout a dívat se, jak elektronka jemně žhne pravým žárem). No zkrátka večer u sklenky je ten poslech opravdu něco.
Jelikož chci mít na stole už jen něco miniaturního, zamačkávám slzu a pouštím ho dál. Nechci, aby byl jen zavřený ve skříni bez využití. Na to je fakt moc skvělej a někomu určitě udělá radost.
Známé "vady" - ťukanec na zadní nožce. Snažil jsem se vyfotit, ale je to opravdu jen kosmetická drobnost. Jinak potenciometr běží krásně hladce s příjemným odporem bez jakéhokoli mechanického či zvukového zádrhelu. Pro kutily doporučuji otevřít (já jej nikdy otevřený neměl) a vyměnit lampy za nové. Není to nutné, ale pro ten pocit hájendového DIY jsem to také již párkrát zvažoval, nakonec ale nikdy nezrealizoval.
Cena: 8900 Kč. Dotazy rád zodpovím. Předání v ideálním případě osobně - Praha v blízkosti Národního divadla.