Členstvo v TIDAL HIFI family

Sekce určená ke koupi a výměně audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Freelander 12. 6. 2020 18:21

Přidal bych se také.Dejte vědět do sz
Freelander
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod icinko 22. 6. 2020 16:20

Akurat sa da zohnat 3mesacne clenstvo (lubovolne, i family) za 2 eura. Link dam do ss
PS: neviem ako dlho je ta moznost ale uz som si ju otestoval a funguje.
icinko
Junior

Odeslat příspěvekod Čajda72 5. 7. 2020 20:02

Uvolnilo se jedno místo v Tidal hifi family. 90kc měsíčně, možno kdykoli ukončit. Platba předem na účet.
Čajda72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tajnik 5. 7. 2020 20:13

Přidal bych se. Pošli info, prosím.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mike H. 23. 7. 2020 18:04

Ahoj taky bych měl zájem, kdyby se uvolnilo místo.
mike H.
Junior

Odeslat příspěvekod ronen 31. 8. 2020 13:13

Ahojte, máme k dispozícii ešte dve miesta v Tidal hifi family, v prípade záujmu správu prosím..
Rastislav
ronen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod reign 8. 9. 2020 22:35

Kluci, mám otázku : najdu tady celkem 5 zájemců o Tidal HiFi?
Máme dvě možnosti, buď cenově výhodnější účet lokalizován v Česku za 75Kč na osobu měsíčně, nebo dražší (120 Kč) US účet s o dost širší nabídkou - zatím jsem třeba zjistil, že v ČR chybí kompletní diskografie Dave Matthews Band...
Každopádně ceny platí pro kompletní 6-ti člennou skupinu.
reign
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod merhaut 8. 9. 2020 23:54

Kdyby se dávala dohromady ta US varianta, tak se závazně hlásím.
elektrotechnik: specializace měření a regulace/automatizace, více jak půlstoletí též fanda do hi-fi a bigbítu
merhaut
Poslední varování

Odeslat příspěvekod leroj 9. 9. 2020 05:35

já bych se z dovolením také přidal...
jen mám trochu obavy, aby v té US verzi nechybělo moc z východní Evropy (no ale je fakt, že to mám na kartě, takže by to tolik nevadilo)
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 9. 9. 2020 06:10

Edit : tak US verze žel padá, kamarád mi teď vysvětloval, jak to z dlouhodobého hlediska funguje s IP adresama u Tidalu, byla by to záležitost na pár měsíců a finito...
reign
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod merhaut 9. 9. 2020 07:43

Škoda, díval jsem se a taky našel pár desítek titulů, co US ano a EU ne. Ideální je mít obě. Možná by šlo "americkou" IP řešit přes nějakou službu, zkusím zapátrat.
elektrotechnik: specializace měření a regulace/automatizace, více jak půlstoletí též fanda do hi-fi a bigbítu
merhaut
Poslední varování

Odeslat příspěvekod martas38 9. 9. 2020 07:47

Přes proxy stoprocentně. Dělá se to tak s Qobuzem, který v ČR oficiálně nejde zaregistrovat. Ale vesměs je to placená služba.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 9. 9. 2020 07:54

Mně to fungovalo půl roku, nějaká šeďárna z ebay, teď můžu na tom účtu udělat upgrade na family hifi za 30 USD, nebo na novém českém za 450 Kč... Blbá je ta nejistota - po pár měsících zase vše nastavovat znova se mi nechce, ale právě kvůli tomu bych rád, kdyby se nás našlo 6 ochotných to riziko podstoupit, teď mám vše na tom US. Taky je možné, že až nastavím platební kartu k první platbě, tak mi to oznámí něco o regionu a americký sen bude pryč.
K maskování IP si myslím, že je to celkem komplikace, spíš bych raději našel pár statečných
reign
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod leroj 9. 9. 2020 08:45

tak já jsem chytil ofiko nabídku family na čtyři měsíce za asi 90kč. za chvíli to končí a pokud nic nezměním, tak to přejde do normálního hifi za 298/měsíc, což není nejméně, ale stojí to za to.
Family aspoň ve čtyřech by bylo výhodnější...
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrajss 9. 9. 2020 13:14

já bych se teda hlásil na ten Tidal Family
petrajss
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka