Podla mojich skusenosti-mam uz dlhsie takto zapojene PC--plazma(LG60"250p) , 10m hdmi kablom, signal je cisty, bez vypadkov absolutne ziadne lagy ci oneskorenie, rozlisenie pouzivam fullHD, nvidia (275gtx)ovladace pekne zdetekuju Tv.
Ked som to skusal prvy krat dat signal hdmi kablom z Pc do AV-reciveru a z neho nasledne do tv--chyba pretoze AV upscaluje a vysli mi tam len akesi farebne ciarky.
Takze ak signal z pc tak rovno do TV, zvuk mozes prehnat cez AV,

Tiez mam Zvuk zvedeny z PC do TV cez AV (pioneer vsx-LX 53), 10 metrovy opticky kabel, sice len zvukovka na doske, ale tiez bez lagov ci vypadkov.
Takze podla mojich skusenosti ked kupis 15 m verziu hdmi kabla bude to este v norme. Pri dlhsom by som si uz nebol isty. Ja Nemam nejaky extra znackovy kabel, je ale dost hruby a ma akoze pozlatene konce. 10 m a cena tesne pod 50EU.
Co sa tyka toho ovladaca na hranie--ak sa ten herny ovladac spaja z pc povedzme cez bluetooth/wi-fi usb-dongel, tak musis "potiahnut" aspon 10 m usb predlzovacieho kablu aby si mal Dongel na par metrov v dosahu herneho ovladaca

na koniec zasunies ten usb -dongel
Ja tak mam pripojenu bluetooth klavesnicu a mys- logitech K360 a performance MX-super mys jazdi po vsetkom v obyvaku bez sekania.
Ani pocas hrania online hier nieje vidno oneskorenie , napr betu diabla 3 , len grafika ma dost uz .
ps> plazma nieje vhodna na PC pouzivanie-vsimam si totiz urcite docasne vypalovanie statickych obrazov, tak treba ponastavovat rychle vypinanie obrazovky a setric -cierna obrazovka a podobne, rozpisal som sa ale snad to niekomu pomoze
Peknu nedelu prajem.
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U