icotech852 píše:Myslis napr.krokove motory?
Skor by som povedal ze hifisti iba dany tieneny kabel vyuzili na prenos od pracky k zariadeniu.
Hifisti celkem běžně podobný kabel použijí i k připojení do běžné zásuvky, za kterou je ve zdi hromada nestíněných vodičů a budou přitom vášnivě tvrdit, že to zásadně zvedlo zvuk
Ale nemá cenu to hrotit, tak či onak určitě neuškodí pro tvůj požadavek na paralelní vedení vzít stíněný kabel pro síťový přívod a pro signálový volit něco, co nemá stínění ošizené (pokud nejde XLR), určitě to ničemu neuškodí, spíše bych čekal pár procent k dobru proti "běžné síťové šňůře".
Šance na to, že ti to bude hrát dobře a nepostřehneš žádný problém je poměrně vysoká
Poznámka na okraj - včera jsem si na poště vyzvedl metráž velmi slušně vypadajícího stíněného napájecího kabelu (původem ebay.de), až mi dorazí zástrčky (snad tak do týdne), tak to při kompletaci nafotím. Měl by z toho být poměrně hodně slušný kabel ve stíněném provedení v ceně za 1,5m podle zástrček mezi 500-1000 korun. Nebude si to ale hrát na žádný "filtrační účinek", opravdu jen slušné stínění... Pustil jsem se do toho z důvodu mimo audio, potřebuji kabel pro něco z oblasti, o které tu psal šeďour, ale když už jsem to kupoval, tak jsem se rozhodl udělat si stejné kabely i pro DAC a další věcí