-ja len chcem dodat este, ze aj ked proste niekomu ucenemu vadi ta fyzika ,matika, elektrotechnika ,ze u vela firiem ,ktore maju svoje know-how nedovoluje/nechce sa dat vysvetlit ,alebo teda proste maju svoj vyskum ,vyvoj a sami su elektrotechnici ,urcite na vyssom level-i ,ako tuna majstri
, proste vsetko je tak ,ci tak fuk -ako som povedal -dolezite je ze ten kabel ma REALNY prinos, a cim vyssie ,tym väcsi (v totalnom high-ende su uz mensie rozdieli ,i ked stale sa posuvaju hranice, ale bohuzial aj cenovka, s ktorou nic nenarobim/e)
fakt je ze keby hociktory ,,mudros´´ my doniesol kabel ,ktory podla neho staci, a je dost dobry (uz kable za cca 100€ /m ) su extremluxus a pre viacerich blbost. a porovnal ho proti mojmu nordostu, nemam problem kludne dat zalohu 1000 € ,ALE ten kto prehra da tiez 1000 € ,ci aj 500,(staci
) ,totizto rozdiel tam je tak jasny ako facka. A teraz vlastne ta otazka -preco vsetko to akoze woodoo ,ci nezmysli ,ktore pisu vyrobci a cenovka samozrejme ,ked je nezmysel ,ako to ze je tam taka zmena ?! a nedokaze to hocikto napodobnit ? proste lacne kable sa ani nechytaju, je to ako postavit skodu 120 ,alebo nejaky bezny automobil zakladnej vybavy proti ferarri. Doslova.Ale totizto nasi pani na fore si to ani nevedia predstavit, lebo bohuzial sa nikdy asi ani nedostanu k takej zostave, vsetko maju low-level ,a ak -tak maju nieco lepsie ,no iba zaklad, nic viac. Preto sa im ani necudujem ,len zo seba verejne robia hlupakov, (a oni si myslia do jednoho ze ja som..) ale aj ked je viac sedliakov, tak stale nemaju na jedneho inziniera, pokial sa tyka stavby (to bol obrazny priklad ,dufam ze kazdy pochopil) proste pravda je len jedna. Dam ruku do ohna, ze ked sa niekto dostane k dobre osetrenej zostave, slusnej a da tam vyborny kabel ,bude pocut zmenu ,niev nuanciach ,ale skokovu. Vazne. A mozte sa dalej hadat ,aj tak to k nicomu nevedie. Na taky kabel si treba samozrejme najprv zarobit ,a nie vyplakavat a nadavat.
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú