Uzivam Cyan2 niekolko mesiacov, kde som po dlhsej dobe obnovoval hifipark, o nieco neskor som dokupoval Holo Red ako zdroj. Nie som velky technik, ale vseobecne sa mi velmi paci hlavne konstrukcne vyhotovenie u pristrojov, ako aj unikatne riesenia od Holo Audio a na tuto triedu vyborne merania su toho len dokazom. Takze som vsadil viacmenej na kupu naslepo.
Co sa tyka zvuku, asi nejde nevyzdvihnut skvelu lokalizaciu a podanie priestoru (hlavne jeho hlbky). Niekedy si hovorim, ci to tak poculi aj zvukari, ktori nahravku upravovali
S modernymi R2R prevodnikmi nemam velke skusenosti, ale pamatam si, ze nieco podobne som zazil uz velmi davno, ked som mal zapozicany multibit prevodnik Parasound (model tusim 1600), takze predpokladam, ze podobnu hlbku priestoru bude mat vacsina prevodnikov tejto konstrukcie a naprosto chapem, ak da niekto prednost R2R pred dokonalo merajucimi sigmadelta prevodnikmi.
Porovnanie mam ako ich majitel hlavne s prevodnikmi RME ADI2, Gustard X16, Cambridge Dacmagic+, Teac DV50, Chord 1500E
Jedno negativum by som ale spomenul, sialene silne led indikatory na prednom panely bez moznosti korekcie.
Este dodam jednu vec, skusal som upsampling (prostr. sw Audirvana) a zvuk je mozno technicky dokonalejsi, ale na druhu stranu ako keby ztracal prave z tej ludmi ocenovanej prirodzenosti a 'likvidity',