Už tretí deň ho mám, obejdnané z ebay.de, do troch dní bol v Prahe, vyšlo ma to 70€ + 5€ pošta. Hlavného konkurenta E10, uDAC-2 som počul iba zbežne nejaké dve hodinky, ale z toho čo si pamätám určite hrá minimálne tak ako uDAC-2, porovnania sa zdržím . V každom prípade fajn posun oproti výstupu notebooku .
ja ho mam uz par dni z mp4nation (final cena 53e). nepocuval som ho nejako vela ale prirovnal by som ho k e11. v danej cenovke parada. myslim ze k vyraznejsiemu zvukovemu posunu by mal clovek poskulovat niekde k hranici 200$. pod touto hranicou su rozdiely asi minimalne (aspon podla recenzii). kazdopadne hraje lepsie ako e7 (ta ma ale kusa ine zameranie).
@scryx, 75e kua to si ho dost preplatil
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
no mohol si platit ak tak dph - to by vyslo na cca 10e. oni ale posielaju bez ceny takze sa da zariskovat moja bilancia je 2/3 veci bez poplatkov platil som len za sflo lebo blby colnik myslel ze to je telefon xD
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
Ten fištrón tomu chybí, balení takové tuctové, ve vnitř trochu vykoštěné, mno s E17 se snad blýsknou. Svou úlohu splní, to ve vnítř by mělo být na zakladní desce každého noťasu.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
tak si pocuvaj na notase. e17 bude na tom podobne len bude s bateriou. za 50e paradny zvuk. udac o nic lepsi na posluch (vraj) a papierovo dokonca horsi.
ano, přesně tak sem to myslel, implementovat todleto na zakladni desku NB by pro vyrobce nebyl problem. Ono stejně podobné švábí kolonie tam sou stejně.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
Ďalší poznatok - K701 utiahne na high gain podľa mňa v pohode, a tiež sa mi zdá že Hifiman EF2 zadupe do zeme...alebo lampy jednoducho nie sú pre mňa .
Aktualne mam Alessandro MS1 (by Grado) a sluchadla hraju paradne aj na mojej lacnej zvukovke "Audigy SE". Mam aj Clip+, ale su skoro stale napojene na PC. Neskor planujem aj kupu booku a pouzitie tychto sluchadiel tam.
Otazka: myslite, zeby mi E10 pomohla vylepsit zvuk na tychto sluchadlach? Dost ma to laka, pretoze cenovo to vychadza na len na 55€.