FiiO E10 USB DAC/AMP

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxmz 28. 11. 2011 08:14

Na MP4Nation opět akční cena za 69.5 USD, škoda toho dolaru..., ale už je na cestě :-)
xxmz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghost_sk 29. 11. 2011 18:42

To bola len jednodnova akcia? Lebo zas ho tam vidim za 80dolacov.
Ghost_sk
Junior

Odeslat příspěvekod xxmz 30. 11. 2011 06:49

Ano jen jeden den.
xxmz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghost_sk 3. 12. 2011 20:46

daj potom vediet ako si spokojny a tak. Nejake info proste :)
Ja si pockam na nejaku rozumnu cenu na tej stranke (prip. DX) a beriem ho. (asi ;-] )
Ghost_sk
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 3. 12. 2011 21:32

Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 4. 12. 2011 09:13

Jak je na tom ve srovnání s uDacem2 v podaní prostoru? To mi u uDac2 celkem vadilo, že v tomto ohledu zaostavalo.
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lobic 6. 12. 2011 17:14

Tak sem ho měl taky doma a moje dojmy: Pěkné kovové provedení, poměrně robusní, zkrátka není téměř co vytknout. Po připojení ke sluchátkům Grado SR60i a Sennheiser HD 555, pěkný čistý zvuk, kmitočtově vyrovnaný, atd. Dále jsem porovnával s mojí mp3 Sony NWZ-E463 a integrovanou zvukovkou v PC a teď to přišlo: "kurňa to snad hraje všechno skoro stejně," tak sem nastahoval Flac 24bit/96kHz a stále jsem neslyšel jednoznačný rozdíl, jedinné zdánlivé rozdíly byly způsobeny nestejně nastavenou hlasitostí. Stále mi to nedalo, tak jsem zašel do elektry a doma spájel přepínač (výborná pomůcka pro testování), abych mohl mžikově přepínat signál do sluchátek z Fiio E10 a z přehrávače Sony NWZ-E463. Tato pomůcka zanesla světlo do testování, skutečně nebyl slyšet žádný rozdíl. Nakonec mě napadlo. že problém může být v mém sluchu. Několik kamarádů z okolí a brácha sloužili jako pokusní králíci a nikdo při slepém testu nepoznal rozdíl! Tímto toto zařízení pro mě ztratilo smysl.
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod biely123 6. 12. 2011 18:59

lobic - ty si to uplne zabil :))) ja mam koss porta pro a macbook a rozmyslam ze by som to kupil ale tiez neviem ci budem pocut rozdiel.. nechcem "vyhodit" 80 ecka za nieco co mi nejak neprida, mozno sa oplati viac investovat do lepsich sluchadiel tak neviem...
biely123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 6. 12. 2011 19:12

lobic - niekde bude chyba :hm
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lobic 6. 12. 2011 19:27

Andrejsvk píše:lobic - niekde bude chyba :hm

Možná jo, ale kde? Ty si to měl možnost porovnat?
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod ScRyX 7. 12. 2011 01:00

Skus to pocuvat aspon tak 4 hodinky a tie rozdiely spoznas :)
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxmz 7. 12. 2011 08:26

Tak mi včera dorazil,
vyroben 17. listopadu, 28. listopadu objednán u MP4Nation, cestu z Hong Kongu do Brna zvládl za 4 dny! Bez cla a dph, uvedená cena 25USD a deklarován jako dárek. Výsledná cena tedy 1411 Kč.

Krabička je to hezká, jediný problém v mechanickém provedení je 3.5mm jack zásuvka. Má snahu plivat konektor ven :) Zkoušel jsem to na 3 kompech, jeden z nich se s ním nedokáže probudit,ale to je asi chyba kompu.Mám to jako náhradu za Fiio E5, které nebylo nic moc (divná dynamika) a navíc se mi je podařilo mechanicky zničit :) Zkoušel jsem to na UR20 a 990 Pro obojí utáhne v pohodě. Kvalita zvuku normálka, nemám netopýří uši, nehodlám to soustředěně poslouchat 4h abych hledal nějaký rozdíl :).
xxmz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod harak 7. 12. 2011 20:52

Mohl by mi nějaký majitel napsat jestli výstup nešumí? Popřípadě do jaké míry?
harak
Junior

Odeslat příspěvekod xxmz 8. 12. 2011 07:41

Výstup je naprosto čistý i na nejvyšší hlasitost. Je to až neuvětitelné na to, že je to napájeno z USB. E5 při napájení z USB pískala a cvakala jak divá.
xxmz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lobic 8. 12. 2011 16:25

Jj, šum ani jiné rušívé pazvuky jsem nezaznamenal.
lobic
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka