od Komoi 14. 5. 2012 17:58
Ano, díky moc za rychlé odpovědi. Četl jsem skoro vše, kde se zde na fóru objevilo po vyhledání HD 555, dal jsem tomu několik dní, tak se snad trochu chytám. Mod plánuju po zkouškách. A praskání asi budu řešit tak, že napíšu prodejci (sluchatka.net) a zkusím se s ním domluvit na případné reklamaci těsně před koncem záruky, nebo dříve, pokud se rozpadnou. Co jsem četl, tak by prodejce měl být velmi přátelský, profesionální a chápavý, takže by to snad neměl být problém. A ještě jednou díky za tu rychlost, aspoň ho budu moct objednat v nejbližších dnech. Leda, že by se našel někdo, kdo by mi tvrdil, že za stejnou cenu bych pořídil něco značně lepšího.
-- 14. 5. 2012 19:37 --
Jen mě teď asi napadá, že jsem taky narazil na dost zkušeností s tím, že DAC nebo zesilovače nefungovaly jak měly. Doufám, že bych to jako docela amatér jasně poznal, protože by bylo nemilé provozovat zařízení s nějakou vadou. Protože je možné, že bych si nedostatek nemusel uvědomovat přes počáteční nadšení a zvyknul si, takže bych vadný kus nereklamoval. Žádný thread věnující se chybám na zasilovačích jsem nenašel, tak předpokládám, že by to měl snad jakýkoli nehluchý posluchač jasně poznat. Snad budu mít štěstí a nebudu toto vůbec muset řešit.
HD 650 + Audinst HUD-mx1
HTC EVO 3D + Klipsch image s4/Klipsch image One