od Komoi 13. 6. 2012 19:51
Vzhledem k tomu, že mají moje HD 555 srovnatelnou impedanci s AKG 271MKII a ty tvé mají jen trošku nižší citlivost, tak je to divné. Já mám master volume na počítači cca mezi 50 a 70%, foobar -5dB nebo winamp na asi 40%. Audinst mám většinou vytočený těsně pod půlku a to už je dost nahlas.
Tady hodně záleží na tipuji že základní desce, jak velkou hlasitost "zavelí" audinstu zahrát. Nikde jsem se ale bohužel pořádně nedočetl, v jaké formě data z počítače do audinstu tím USB lezou, takže ti možná kecám. Jak moc může levný, nebo špatný HW ovlivnit kvalitu taky nevím. USB je řízeno CPU, takže při velké zátěži může zvuk vynechávat, nebo trpět, ale to by se stávat nemělo a navíc to není tvůj případ. Doporučil bych vyzkoušet i na jiném počítači a taky trošku rozsáhleji popsat, zda máš zapojený i externí zdroj, přes jaký stroj hraješ atd. Taky upozorňuju, že já si na tom svém jumpery nepředělával a jediný problém, co jsem s ním měl je v diskusi o stránku zpět, ale to jsi asi už viděl = ). Zatím přeju hodně štěstí.
HD 650 + Audinst HUD-mx1
HTC EVO 3D + Klipsch image s4/Klipsch image One