rozhodnutie medzi Fiio E7 a uDac2

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pan kapor 8. 12. 2012 00:03

Dobry den, rozhodujem sa co si mam kupit ako DAC ku svojim Fostex TH 7B. Prenosnost E7 vobec nehra rolu! Ide mi cisto len o zkvalitnenie vystupu z mojho notebooku (hp 4530s, nejaky realtek) + urcita rezerva do buducnosti pre lepsie sluchadla. Na http://pc.zoznam.sk/nuforce-udac-v2-zazracna-skatulka?page=2 ma troska recenzia udac-u sklamala, pisali tam dost o nesubehu potenciometra, stracanie kvality prednesu vo velkych hlasitostiach + problem s rozdelenim priestoru nastrojov :( A tu zase na avmanii rozniesol udac E7 takpovediac na plnej ciare.

co sa javi ako lepsia kupa, udac2, alebo FiioE7 (popripade E10). Oplati sa priplatit si tu 1000 navyse na uDac?
ATH CKM55, Vsonic GR02, Fostex TH-7B, ATH T500
pan kapor
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 8. 12. 2012 02:31

pan kapor píše:Prenosnost E7 vobec nehra rolu! Ide mi cisto len o zkvalitnenie vystupu z mojho notebooku (hp 4530s, nejaky realtek) + urcita rezerva do buducnosti pre lepsie sluchadla.

Pri tomto scenari E7 nie je pre teba celkom vhodny produkt. E10 obsahuje presne to, co ziadas a v lepsej kvalite - aj prevodnik, aj zosilnovac. Navyse pomer cena/vykon je u E10 velmi dobry.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hynpin 13. 12. 2012 05:25

kdyz pripojis uDac2 pres napajeny usb hub za par supu, stahnes asio4all k foobar2000, muzes byt spokojeny. Podle me rezerva do budoucna. Ma regulovany lineout mimo sluchatkovy vystup, muzes zkombinovat s jinym zesilovacem. u myho kusu zadny problemy nebyly a nejsou. jen se nesmi tocit na max.
hynpin
Mírně pokročilý