DISPRE II JFET verze Hammond 1455

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jibu 14. 3. 2013 13:23

Co říkáte na tohle DISPRE II JFET verze Hammond 1455 http://aukro.cz/show_item.php?item=3088867738

Upravil jsem název tématu.
Nolwendil
Jibu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 14. 3. 2013 13:35

Toto konkretne neoficialne vyhotovenie je kritizovane na niekolkych strankach na slovanete - najma riesenie napajania, napr. pajkovacie plosky pre 230V su od seba 1.35 mm.

Obrázek

Autor pred tym, nez to ponukol na predaj, urobil niektore upravy - pozri aktualne posledny prispevok temy.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nolwendil 14. 3. 2013 14:34

Mě ta kritika na Slovanetu nepřijde až tak strašná. Upozorňují hlavně na to, že to nesplňuje normy pokud jde o elektrickou bezpečnost. Mají samozřejmě pravdu a je dobře, že to dokáží takto erudovaně posoudit. Na druhou stranu autor provedl nápravu, takže pokud bude prodávat tu už opravenou verzi a ne tu co je tady na obrázku co tu dával bogino, tak v tom nevidím nejmenší problém. Provedení je moc pěkné.
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kocmeister 14. 3. 2013 14:57

Pokud opravdu nějak nekazí nízká vzdálenost trafa, případně kabelů od samotného preampu zvuk, tak to bude dost možná jedna z nejlepších koupí, co si jen dovedu představit. Nevím za kolik se to nakonec může vydražit. Ale za 5500,- je to bomba v takhle praktické a hezké krabičce.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 14. 3. 2013 15:02

To napajanie uz bastlcz upravil....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jibu 14. 3. 2013 15:19

To byla rychlost už je prodaný
Jibu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 14. 3. 2013 15:21

Není prodaný, aukce skončila aniž by někdo přihodil.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Kocmeister 14. 3. 2013 15:41

Tak samozřejmě není problém napsat prodejci zprávu případně rovnou bastlecsovi na slovanet sz.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xmarek 14. 3. 2013 17:09

Mě se to řešení naopak libí a celé to provedení je dle mého soudu dotáhlé. Myslím tím i tu krabici. Za ty prachy dobrý kup. Když se podívám na ty krámy co produkuji já :-[ tak toto je vysloveně profi. :tleskani
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
xmarek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod El_Marzocco 14. 3. 2013 20:07

Pánové, Dispre jsem koupil já. Toužil jsem po něm nějaký ten pátek ;-)
Zítra mi přijdou DT880, tak ho snad pořádně otestuju. Co se týče té chybky s napájením, četl jsem si o tom na Slovanetu a věřil jsem prodávajícímu, že to upravil. Upravené to je, podle mě dostatečně. Nejsem však odborník a normy neznám. Co na to říkáte?
DPS je propilovaný a mezi spoji je plast z konektoru.

Jinak je zpracování výborné! Velká chvála autora.
Přílohy
IMGP9201.jpg
IMGP9202.jpg
IMGP9203.jpg
El_Marzocco
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 14. 3. 2013 20:11

DT880 ti dojdu aka edicia/impedancia?
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod El_Marzocco 14. 3. 2013 20:21

DT880 PRO 250ohm
El_Marzocco
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 14. 3. 2013 20:24

No na slovanete si uz predajcu podavaju na paskal :D
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bogino 14. 3. 2013 21:05

V decembri/januari som mal s DT880 600 Ohm pozicane PRE4 (N-JFET verzia Dispre) a zistil som, ze DT880 hraju jasne lepsie s BVaudio Headamp a Little Dot MK III. Neskor som mal pozicany Burson HA-160 a tiez to bolo velmi dobre.

Minuly tyzden radimecek pisal, ze Dispre 2 JFET mu DT880 600 Ohm dostatocne nevybudi a naopak pochvalil, ako mu DT880 hraju s Little Dot MK IV.

Pokial ma Dispre 2 JFET rovnaky zvuk ako z neho odvodeny PRE4, potom ide tiez o zosilnovac s maksim a menej svetlym prednesom, ktory sa skor hodi ku citlivym svetlym sluchadlam, nez ku DT880 600 Ohm, ktore poznam. 250 Ohm ediciu som zatial nepocul.

El_Marzocco, som zvedavy na tvoju skusenost.
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xmarek 14. 3. 2013 21:08

@armaman: Klasika. To je taky přesně důvod proč na tomto fóru nic neprezentuji. ;-) Upřímně když to Macurovi tak vadí tak proč své výrobky nadále neprodává? :hm
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
xmarek
Mírně pokročilý

Další stránka