M2tech hiface

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bard68 6. 4. 2013 12:42

Zdravim,potreboval bych radu.....koupil jsem m2tech hiface two na propojeni notasu(usb-coax) do meho DACu ve streameru marants na 7004(24/192)....problem mam se zvukem,at uz zkousim asio nebo wasapi ruzne frekvence,mi zvuk chrci jak ze stare gramodesky,zkousel jsem i ruzne prehravace....kablik mam babexaudio coax reference.......nevite v cem je problem,muze to byt tim kablikem???DIky
bard68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Wolverine 6. 4. 2013 18:01

Máš nainstalovaný driver?
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bard68 6. 4. 2013 18:40

lopata nejsem:-)jenom pro uplnost:-)....ne vsechno mam zvuk jede jak pres asio tak pres wasapi.....ale jak rikam objevuje se skvrceni jak z grama....cim vyssi frekvence tim silneji....
bard68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ico33 6. 4. 2013 19:38

..za prve, otazka : -preco pouzivas asio alebo wasapi ?! preco nie kernel priamo od hiface ?! -to je celkom zarazajuce...

za druhe ,aj ja som mal problem ,ale nakonec sa ukazalo ,ze to nebolo v hiface, ale v druhom zariadeni...,

skus napojit na inkasie zariadenie...,
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú
Ico33
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod descent 6. 4. 2013 20:36

Proč by nemohl použít wasapi? Já používám zásadně wasapi přes foobar.
descent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ico33 6. 4. 2013 20:59

..ja sa nehadam ,kto co pouziva..,
descent -otazka - co myslis ze je lepsie ? wasapi ,alebo kernel od m2tech-u ? , aky je mdzi tym rozdiel? mne sa zda ze original soft od m2tech-u je lepsi ,ako ,,neoriginal´´ ci?!
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú
Ico33
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bard68 7. 4. 2013 07:50

no prave ze jsem vyzkousel co to slo i kernel tam byl:-(.....zkusim si pujcit jeste jiny kablik a pak mi zbyva jeste jiny notas
bard68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod armaman 7. 4. 2013 08:28

Nepouzivas nahodou USB3.0 ?
Popripade si skus nainstalovat toto http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml
a mozno zistis ,ze mas dakde cimsi sposobenu vyssiu latenciu a nasledne pripadne dropout.
armaman
Poslední varování