Nedokážu si představit, že bych si vybral něco jiného tohle jsem prostě chtěl, ale myslim, že se aspoň patří zmínit co by mohla být eventuelně konkurence Metrum Hex, Lynx Hilo, Audio-gd Master 7. Pak dražší kousky nad stovku tam se daj najít opravdu skvělý kousky s vlastním řešením upsamplingu, popravdě je toho opravdu hodně co by mohlo být dobré a to i jistě v dostupné kategorii kolem dvaceti tisíc se objevují výborné věci, představu bych rozhodně měl v každé kategorii, ale zmiňovat nebudu.
Lite mám připojený přes USB, zatím hraju přes Foobar (resampler SSRC X, Asio), v budoucnu budu chtít ozkoušet cplay ten resampler nepotřebuje, údajně je to něco jako ořezaná Amarra na Applech. Casea pošle i fotky pro šmouly jako sem třeba já jak by to mělo být vše nastavené. A vůbec pan Vrána úžasný člověk.
Ke zvuku jenom napíšu, že jsem velmi spokojený...vyzdvihnu celkově reálnost, hloubku, atmošku, sluchátka se místy i ztrácej z hlavy... Těšim se na zesilovač jak to pak bude hrát, přeci jen hrát bez zesilovače nevim nevim, vůbec ale nevim kdy to objednám teda, spíš asi až po nějaké návštěvě abych si udělal jasno jaký sluchátka budu vlastně mít na stálo. A časem pak něco napíšu víc..
Co mi chybí nebo bych si spíš přál (co se týče komfortu). Aby to fungovalo jako music centr/pevný hardisk, že by se do toho dala jen hudba a ovladačem přejížděly písničky a regulovala hlasitost to by pak byla bomba, ale asi by se to i pěkně prodražilo.