Už mam naposloucháno docela dost. Můj názor platí co jsem psal, že s kvalitnim zesilovačem to bude znatelně lepší, nicméně bez zesilovače to teď zase poslouchám asi měsíc a i s těma sluchátkama co mam to hraje hodně moc dobře takže kdo neni vyloženě sluchátkovej tak si myslim, že mu to bude stačit.
Jedná se opravdu o převodník kde není důvod měnit, který zapojíte a jakmile se to rozehraje tak člověk si denně schutí poslechnete drtivou většinu skladeb co tam pustí bez přeskakování, když tam je cítit realita tak je to prostě tam. Reference ve své cenové kategorii i podle vychvalování na highendforu? To netušim, ale viz co jsem psal výše když jenom posloucháte neni co řešit, tak bych to rozhodně zařadil mezi možné kandidáty))
Dále mě bude zajímat si to poslechnout s lepšími sluchátky LCD3, HE6, nové elektrostaty atd. jsem na to zvědavý, ale nevim kdy se do toho pustím..
Dále bateriová verze..
zesilovače..
Dále by mě zajímalo si poslechnout konkurenci ty tipy od Casei na highendforu se mě tedy nelíbí

asi je zmínili protože se u nás dají poslechnout aspoň doufám, že míří s Ori hodně dál)). Já se budu opakovat, ale mě by zajímalo slyšet aspoň jeden z Lynx Hilo, Metrum Hex, Auralic Vega atd. atd. je toho jistě víc..abych si rozšířil obzory. Audio gd master 7 je také udajně v této kategorii a ten bych měl mít možnost slyšet. Souhlasím s tím jak Casea psala, že každá značka má svůj zvuk kam ho posouvá.
A co se týče USB (technologie X2S) v Orionu, drivery se stáhnou z Casea stránek a vše funguje jak má. Některé značky nabízejí transporty např. Empirical Audio za neskutečné peníze. Kvalitní převodníky nad stovku Meitner MA1, AMR DP777 atd atd. to mají tak jako Orion už v krabičce. Nevim nerozumim tomu, ale myslim že tady se to know how velmi rychle inovovuje. Myslim, že sem někde četl, že i Casea přiznává, že ve windovsech to nebude ošetřené na stopro a já to tak cítím, že by to mohlo být ještě čistší (snad to nevyzní negativně).
Cplay a Foobar. Přijde mě, že to hraje ne líp, ale oboje trošku jinak, foobar víc do šířky a cplay se víc zaměřuje na středy a má tím i lepší hloubku.
Toť vše k této skvělé mašince.