Tyson píše:Naprosto s tebou souhlasím, jde jen o předražený nesmysl.
Jako oprávněný kritik si založ firmu, dostaň ji na uroveň SOLUTION (ve všech směrech)
a nabízej své výrobky za stejné sumy jako SOLUTION akorát v korunách místo EUR.
Pokud toho nejsi schopen, jsi jen obyčejný sociální stupid. V každém oboru existujou firmy co vyrábí exklusivní zboží za velké love, ale to není pro socky jako jsi ty.
Kup si domácí kino LG "do 10 000" a nedumej nad věcma které nejsou a nikdy nebudou pro tebe.
-tak zasa socka nie som.., mam to co mam, a myslim ze to neni zle.,ALE proste som chcel povedat, ze existuju produkty, ktore su podla mna na urovni tych ,,predrazenych´´ ale za zlomok ceny...,
takze vlastne podla teba si TY ,Shamrock , aj tu 99 % ludi na avmanii socky ,socilany STUPIDI, uboziaci.., proste ked clovek nema na Ferarri je auomaticky socka? ja si myslim ,ze su aj dolezitejsie hodnoty ako peniaze.., ale ked sa bavime uz o nich, tak som myslel ,ze niekto da nejaky priklad,,odpoved na ten soulution 530 ,(myslim konkurenciu) ,myslim ze su teda vyrobky ktora sa minimalne vyrovnaju tomu..,ale za inu (nizsiu) cenu..
a ten dac soulution ,ten nema cenu komentovat..., ten si kupi bohata osoba ,ktora neni socka ,ale naivny pako....,
http://www.rpaudio.cz/produktLevel3.asp?p=96http://www.computeraudiophile.com/attac ... on-usb.jpg------------end
-- 5. 7. 2014 12:22 --Petulda píše:ico33:
V duchu toho, co pisi prede mnou. Vyrob a prodavej konkurencni pristroje se shodnymi parametry a shodnym zvukem treba za 1/20 ceny a pak dostanou tva slova realny a smysluplny obsah. Bez toho jsou tve reci jen bezobsazne hospodske blaboleni.
a preco vsetci hovoria -vyrob to., ?to su my ale reci..,!
ja som tu zacal debatu ,a zvrtne sa to na ukazovanie do .....,(kam len chces)
to dajmetomu je tu debata o sluchatkach ,a napr. niektore su lepsie/horsie, tak mu mam povedat -vyrob take,nekritizuj ?
to ako keby som hanil beatsi (co si zasluzia) ,a vy poviete -netrep ,radsej vyrob! ,vsak je to na hlavu postavene..., to tu nemozme ani normalne diskutovat uz..
vsak tie napr. daci -pekny obal a vnutro je low..., (ako beatsi)
tak teda neviem... ,asi som tu na zlej adrese ,plno mudrich reci ,clovek sa uz nemoze ani zdravo rozculit..,napisat nic...

Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú