od akburt 25. 2. 2016 10:33
Také se pridám se svou troskou do mlýna.Od chvíle,co jsem ho na vlastní usi slysel neuplynulo mnoho casu a uz je doma.Pustil jsem kvůli nemu AK240 do sveta a musím konstatovat,ze toho rozhodne nelituju.Uvazoval jsem,ze k nemu koupím jako transport alespon FiiO X3 2nd,ale ve finále jsem dal prednost svému telefonu a super,usetril jsem peníze.
Tahle malá osklivá krabicka je naprosto úzasná.A ve finále je to vlastne pomerne levné resení kvalitního poslechu.Pokud nepocítám telefon,který vlastníme zrejme bez rozdílů vsichni je tak jediný náklad samotné Mojo.Takze za cca 16 000Kc máte kvalitu,které se neváhám ríct nevyrovná zádný prodávaný DAP.Úzasný dac ve spojení se zesilovacem,který z mé domácí sbírky sluchátek nic nezaskocí a na výstupu je to,co mé usi povazují za malý zázrak.Muzika má drive a dynamiku i na relativne tichý poslech a detaily...to se musí slyset.A pokud to chcete "vohulit",vyskocí vám membrány ze sluchátek.Doporucuji kazdému z vás,neváhejte,pokud budete mít moznost poslechu,zvazte sami,co tomu reknete.No a abych jenom nechválil,tak ano,je trochu uzsí prostor,vykoupený je detailem a separací.A pak ty tri "rybí voči",tj.kontrolky.Dovedl bych si predstavit tri prepínace s indikací ledek.
Jinak jedu z Samsungu Note 2,coz bohuzel jeste nemá 5kový android,takze pres free Hibymusic s OTG micro to micro.A v notasu na W10 po doinstalování ovladace, ve Foobaru i Jriver media 21 naprosto bez problémů.
Vláda