od Acher 18. 9. 2022 15:35
Chvíli jsem tady nebyl, tak se omlouvám, že reaguji takto se zpožděním. Mrzí mě, že to @akburt s provizorní, vylepšenou stolní verzí a náhradou baterie za SC vzdal.
Je pravda, že se takto, podle návodu od @lo-fi, modifikované Mojo, muselo nechat chvíli před provozem vypnuté a připojené na napájení, aby se SC nabilo. Doba čekání závisela od toho, jak moc bylo SC vybité. Pokud jste ten den měli již Mojo v provozu, byla to chvilka. Avšak pokud leželo delší čas bez napájení trvalo jeho znovu zapnutí někdy až k deseti minutám.
Možné řešení je prostě ho po vypnutí neodpojovat od napájení. Zajímavé však je, že když jsem místo tohoto bloku SC, používal jen jediný s vyšší kapacitou, tak se problém nevyskytl. Netuším, kde může být v zapojení skrytý problém. Myslím, že se prostě v Mojo sepne nějaké proudové omezení zdroje a vypne se. Možná by tak pomohlo předřadit výkonový rezistor k omezení proudu. Poradíš nám @lo-fi?
Edit: Ještě dodám, že mi po naběhnutí Mojo s SC dál problémy už nedělalo. @akburt píše, že mu občas padalo i při běhu, což jsem nikdy nezažil. Pravdou však je, že Mojo používám čistě přes optiku(Toslink).
Chord Mojo(mod)|Topping E30 II(iFi iPower)|Lehmann Audio BCL (DIY klon)|iBasso DX150(Fidelizer)+AMP8w|Sennheiser HD650(CNC/Dekoni Fenestrated)|CustomArt FIBAE Black|Lime Ears Aether|Pro-ject Debut Carbon EVO(Phono Box S2)|Onkyo A-9130|AQ Labrador 29 MKIII