martas38: koukni se na ten Holo Audio Red, ten řeší tuším HQPlayer NAA. Jestli jsem to správně pochopil, chová se buď jako streamer, anebo jako DDC. Oboje najednou nelze. Slouží k tomu nějaký přepínač on/off.
DDC – Digital (USB) to Digital (I2S HDMI, Coax BNC, RCA, Optical, AES/EBU) Converter
Digital inputs USB 2.0
Digital outputs 1x I2S HDMI (Holo Audio compatible)
1x Coaxial S/PDIF RCA
1x Coaxial S/PDIF BNC
1x AES/EBU XLR
1x Optical Toslink
1x USB-A 2.0 (USB Host) (only when in streaming mode) - a tady v tom zřejmě bude ten zakopaný pes, toto jsem hledal... potřeboval bych, aby po zapojení přes USB do DAC se Holo Red choval jako DDC a né naopak jako streamer.
-- 5. 4. 2024 02:39 --martas38: Určitě je super jít cestou digitálního streamování. Uvažuji nad tím také, ale začnu to zřejmě řešit až u hlavní sestavy, kterou bych si chtěl někdy v budoucnu pořídit do obýváku. Ale prozatím mám plno jiných starostí, takže vlastně vše stále oddaluji, a samozřejmě v tom hrají velkou roli i finance, co si budem. Na ten Eversolo DMP-A8 mám právě také zálusk. Chtěl bych ho mít jako mozek celé té sestavy. A sice nějak takto:
IsoTek V5 Sirius filter (900 €) -> LHY SW-6 switch (800 €)-> Eversolo DMP-A8 streamer/DAC/preamp (2.000 €) -> 2x AUDIOPHONICS AP300-M400ET Power Amplifier Purifi 1ET400A (1.340 €) -> KEF R5 Meta Speakers (3.000 €) + samozřejmě propojovací kabely, napájecí kabely (1.000 €) + něco investovat do zlepšení akustiky místnosti (akustický koberec, akustické závěsy, akustické panely na strop, něco na stěny) - dejme tomu taky 1.000 €.
Když to sečteš, dělá to cca 10.000 €. Ale na to bych si musel stejnak půjčit. HiFi sestava do pokojíčku 20 m2 jak malovaná