Z jednej profi recenzie na Mangird Tea (stránka audiophileon.com) : "Ak existuje jeden dôvod na kúpu čaju Mangird, ak vám žiadny z vyššie uvedených bodov nepredal, aké kvalitné sú slúchadlá, zvuk by určite mal. Tieto slúchadlá znejú úžasne. Zábavné a energické s množstvom detailov a našťastie s množstvom basov."
Takže to vidím maximálne tak na nejakú malú korekciu pomocou EQ, keby náhodou. Navyše som si k nim priobjednal aj "Tripowin 16 core silver sable SPC", ktorý jeden ich majiteľ odporučil, že ešte vylepší zvuk v porovnaní s pôvodným káblom (ako on sám zistil).
DragonFly Red mi dnes už ponúkal formou "SZ" jeden nemenovaný člen fóra, že si sa s ním o tom bavil ? (ak nie, tak sorry vám obom). Za 125€. Nový sa dá s dvojročnou zárukou kúpiť za 179€ tu na Slovensku.
Nechcem pôsobiť ako ten kto trpí "stihomamom", ale ...príde mi divné, že mi odporúčaš tento DAP, ktorý nový stojí dvojnásobok E1DA 9038D, pričom E1DA môže mať kľudne lepší zvuk (a s najväčšou pravdepodobnosťou aj má, popravde o tom nepochybujem), akurát znie svetlejšie. Priplácať si za temnosť vo zvuku raz toľko peňazí ? ...
Dragonfly Red má JEDEN prevodík, na rozdiel od dvoch ktoré má E1DA. Nový Dragonfly RED stojí dva krát toľko ako E1DA (čo nič neznamená). Navyše Dragonfly Red podporuje len 24/96..... To akože fakt mi toto odporúčaš ? Nediv sa, že mi to príde, akoby ste sa na mňa dohodli, pretože nemáte radi Nowocayna (AK VÁM KRIVDÍM, PREPÁČTE).
Prečítaj si názov tohto vlákna - "E1DA 9038S gen3 (DAC/AMP) - Konec éry Dragonfly?" ... A ty mi odporučíš kúpiť používaný (a asi aj bez záruky, keby záruka bola, určite by mi to spomenul nemenovaný člen fóra v správe) Dragonfly Red za 125€...
Dragonfly Red vyšiel ku koncu roku 2016. Technologicky v tomto odvetví je to starina. Osobne by som za používaný bez záruky dal zhruba 70€.
Neviem si pomôcť, mne v dnešnej dobe DragonFly pripomína značku Shure... Za veľa peňazí málo muziky. Cena 180€ za nový, pričom takými slabými parametrami na Aličku nenájdeš nič nad 40€...