V tom ti fakt neporadím. Je to neznámá firma, budeš možná první na Slovensku, kdo je má. (Ale to byly třeba i Tansio Mirai, nebo Audiosense a obě firmy dělají velice kvalitní IEM).
Podle grafu co jsem viděl čekám rovný světlejší a patrně dost analytický zvuk, žádná basová monstra to rozhodně nebudou, i když možná bas zahrají pěkně, mají dynamický měnič na bas, pokud se teda dívám na totožný model: https://www.linsoul.com/products/mangird-tea
Spíš budou mít výraznější vyšší středy. Asi by mně v současné době takové ladění snad i docela vyhovovalo. Pomalu se taky sunu od temného zvuku k světlému, ale musí to mít jistou hutnost.
K recenzím na head-fi a nejen tam: Taky se tím celkem řídím (víc než grafy), ale už jsem na základě pár recenzí koupil pěkné blbosti, protože podle nadšených recenzentů je to vždycky lepší, než značkový výrobek za trojnásobek. Málo kdy je, ale občas ano. Nehledě na to, že poslední recenzent přiznává, že jsou to první IEM co má a že to má na hry...
Impedanci mají normální, citlivost mírně vyšší, s rušením by snad neměl být problém. Pokud budou u mobilu vyplá data a wifi tak určitě ne, ale je dost možné, že to nebude rušit ani se zapnutými. Jestli se to hodí tonalitou musíš posoudit sám, ale podle toho jak to chlapci popisují by neměl být problém. Je dost možné, že jsi objevil další chi-fi skvost, který třeba bude lepší než Audiosense T800, která já osobně řadím do kategorie levných zázraků (s čímž samozřejmě spousta uživatelů včetně slavného Crinacle absolutně nesouhlasí, ale sto lidí, sto názorů). Tyto mají rozhodně na rozdíl od T800 už od pohledu podstatně lepší zpracování. Že chceš kupovat lepší kabel jsi už myslím psal. Tak si pohlídej, aby to byl 2pin 0,78 a k tomu 9038S aby měl 2,5mm jack.