Ahojte.
Dnes mi došliel E1DA 9038S gen3.
Postrehy po hodine počúvania ... V porovnaní so ZISHAN Z3 je zvuk úplne iný level..... Priestorovosť nahrávok je perfektná (doteraz to limitoval ZISHAN Z3), detail s E1DA je oveľa lepší, separácia tak isto.
Na Z3-ke aj keď bola bez zásahu EQ prebasovaná, tak zároveň mi unavovala uši, mala akoby zrnité vyššie stredy či čo...so slabším rozlíšením. Na E1DA nič také nie je, nič mi uši "nereže", je to proste iný level....
ALE je tu jedno ALE..... na ZISHAN Z3 som dával dole basy o 4 úrovne (neviem či jedno stlačenie tlačidla berie 0,5dB, alebo po 1dB, pretože to na obrazovke NEPÍŠE), nakoľko Z3-ka je proste prebasovaná. No tu na E1DA 9038S gen3 mi basy chýbajú. Subbas aj tu (ako aj na Z3-ke) ide pekne nízko, ale má menší objem. Ešte menší objem majú stredné basy. Ak si pridám pár dB na basoch, bude to super. Dúfam, že pridanie basov na kvalitnom HI-RES android prehrávači (Neutron Player) mi zvuk počuteľne nezkreslí (a dúfam, že ani "nepočuteľne")
A teraz vás asi prekvapím, pozrite sa, čo som mal uložené pod E1DA v krabičke.... E1DA ČIP ! ....... Prečo mi ho tam dali??? Ofotil som z oboch strán....