Lotoo Paw S1

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 4. 4. 2021 22:21

Přešel jsem doma na velký sluchátka, navíc má můj zesilovač kvalitní IEM výstup, tak už pro něj nemám využití.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 5. 4. 2021 13:59

Ok. Děkuji. Já jen, jestli není na obzoru nová vycházející hvězda. S1 je zatím nej z těchto donglu, možná bych ocenil trochu více subbasu.
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 5. 4. 2021 14:38

Hvězdy určitě jsou. Například Luxury & Precision W2
https://hifigo.com/products/luxury-prec ... dphone-amp
Mělo by to být zvukově dál a nemělo by to být náchylné na rušení z mobilu.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Phil D 5. 4. 2021 15:01

Luxury & Precision W2 je prý jeden ze zvukově nejlepších mobilních DACů současnosti. Detaily, soundstage, S/N poměr prý konkurují DAPům kolem $1k-1.5k. Jediné problémy jsou prý s některými sluchátky přes uši v nedostatečné hlasitosti a situace, kdy DAC vezme více než 100mA při velké hlasitosti a připojení k iPhone (vypadává zvuk). Na Androidech prý v pohodě, bez vypadávání. Pro naprosto čisté zvukové pozadí je ale doporučováno vypnout mobilní síť a wifi.

Stejně bych ho chtěl slyšet, uvažuji o něm. Aspoň nebudu muset nosit další krabičku na streamování. Snad interference nebudou tragické jako s DX160 (verze 2019) s citlivými IEM jako Andromeda.
HP: Clear, Elegia, Sundara, GH1, HD6xx, TH-X00, P7, H8, ATH-ESW9
IEM: Monarch, Andromeda 2020, T800, XBA-N3, FX1100, E700M
DAC: ADI-2 DAC FS, Mojo, ES100, KA3 DAP: NW-WM1A, DP-S1
Phil D
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 5. 4. 2021 15:20

Tak ono i to Lotto hraje líp z USB počítače, jak z mobilu, právě z důvodu napájení.
Phil D: Mně interference mezi DX160 a Solaris z takových 85% vyléčil jiný kabel k Solaris (Dunu Blanche). Pravda není to levné řešení, ani jsem ho nepořizoval skrz toto, ale funguje to spolehlivě, prakticky nic už tam není. Mám na mysli rušení z wifi a displeje. Slabý šum tam je stále, ten produjuje zesilovač DX160. Ale Solaris ho vydolují takřka ze všeho (mimo to Lotto teda například).
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Phil D 5. 4. 2021 15:32

Martas38: Dunu Blanche - wow! Stojí víc než L&P W2 :) Halt kvalita je drahá. DX160 mi s Andromedou dost šuměla a škvrčelo wifi i na Super Smoky Litz kabelu. Jsem zvědav u čeho skončí moje hledání nešumícího streameru.
Phil D
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 5. 4. 2021 15:44

No já mám na Super Smoky Litz asi takový názor, že firma Campfire sice dělá luxusní sluchátka s výborným zvukem, ale kabeláž přikládá jako většina ostatních výrobců průměrnou. Kabel Alo Super Smoky Litz považuju zvukově i provedením za šedý průměr, byť cena 200USD je těžce nadprůměrná. Blanche mě přišel v akci o 60USD dráž a upgrade je to neskutečný ve všech směrech, nehledě na to, že je to čisté stříbro.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wings123 5. 4. 2021 22:48

Please mate nejaky nazor na vhodne IEMs k Paw S1? Paw dorazil pre tyzdnom a lepsie sluchatka su druha cast planu. Viem, ze niekto rad holky, iny vdolky a odpoved na takuto otazku je tazka, ale zaujimali by ma nazory tych, co maju skusenosti s nejakymi slusnejsimi sluchatkami na Paw alebo niecom podobnej kvality/kategorie.
Aktualne mam Shanling M2S, IT01 a LZ A6 mini. Pozeral som hlavne po Fiio FH7, ale do podobnej (pripadne trochu vyssej) ceny sa vyskytuju kadejake zaujimave IEMs. Nehladam ale nejaky flat zvuk, mam rad, ked to ma basy a prijemne detailne vysky. Hladam dobry priestor a separaciu a nejaky ten celkovo lepsi pozitok z muziky, nez mam so sucasnou sluchatkovou vybavou (myslim, ze Paw limituju tie sluchatka). V cenach okolo 400-500€ by mali byt taketo ocakavania realisticke. Vopred vdaka za akekolvek rozumy.
wings123
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 6. 4. 2021 00:40

S Lotoo hraje dobře co se týče IEM všechno, i hodně citlivá sluchátka od Campfire, vůbec nešumí, což je co říct. Podle mě ta hračka nasazuje laťku sakra vysoko, používal jsem ho se Solaris a byl to naprosto rovnocenný partner.
Pokud nemáš rád plochý zvuk, určitě bych se krom zmíněných FH7 podíval na iBasso IT04, bohužel teď nějak nejsou v ČR k dispozici. Určitě by nezklamaly ani Campfire Polaris 2.
Pokud bys kupoval i venku, směle bych ti doporučil Audiosense T800 a nebo MoonDrop Blessing 2 a u těch bych si připlatil 10USD za verzi Dusk, kde pomáhal s laděním Crinacle.
Měl jsem docela dlouho LZ-A4 a byl s nimi celkem spokojený. Možná zkusit LZ-A7, tribridní sluchátka, kombinace dynamického, tlakových a piezo měničů. Piezo se začíná ve sluchátkovém světě docela objevovat.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Phil D 6. 4. 2021 07:24

Doporučil bych Thieaudio Monarch. Ať člověka pak netrápí, že nešel rovnou výš. Čekací lhůta asi 2 týdny na vyrobení. Sice už $730, ale na TOTL levelu. Detaily a basy lepší než Blessing 2. Porovnávají ho s UM Mest MK2 a EE Odin.
Phil D
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 6. 4. 2021 10:53

Phil D: proč ne Clairvoyance ? Ty jsou hned, a o 30 doláčů levnější.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Phil D 6. 4. 2021 13:13

introvert: Clairvoyance jsou zvukově velmi blízko Monarchovi, ale jsou aspoň na Linsoulu vyprodaný. Monarch má velmi výrazné detaily oproti Clairvoyance, je analytičtější. Clairvoyance je prý muzikálnější. Když ještě šly objednat oba, vybral jsem custom faceplate Monarcha, právě kvůli detailům.
Phil D
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 6. 4. 2021 14:32

Phil D: máš pravdu, jsou vyprodaný oboje. Tak pak poreferuj, jak se Ti jeví ten Monarch ..
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Phil D 6. 4. 2021 15:22

Monarch je skvělej, porovnávám s Andromeda 2020 a Mest, který stojej přibližně 2x tolik. Detaily stejný jak na Andromedě, lepší výšky (elektrostatický), a přirozenější bas (DD). Mest originál má problém se vzdáleností mužských vs. ženských vokálů a má nepřirozený piano, i když bas je na Mestu ještě větší masáž. Na Monarchu vše v pohodě. Po BA-nabasovaným T800 je to můj druhý čínský IEM a jsem nadšen.

Nicméně ber moje doporučení s rezervou. Thieaudio dnes oznámili nový modely, Excalibur a Oracle. Že by upgrade ke Clairvoyance a Monarchovi? Chi-fi jde dopředu fakt hodně rychle.
Phil D
Junior

Odeslat příspěvekod introvert 6. 4. 2021 16:58

Díky za info, slyšel jsem, ze Clairvoyance mají teplejší přednes a lepší výšky, než Monarch. O těch nových modelech slyším poprvé, wow. Měl jsem T800, ale prodal jsem je jednomu zájemci zde ve fóru, dospěl jsem k názoru, ze IEM nejsou pro mě. Ale určitý červíček pochybností od té doby vrtá v mé hlavě, ne moc, zato vytrvale .. No, budu průběžně sledovat scénu IEM a uvidíme, zda červ nakonec neuspěje :-)
introvert
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka