od wings123 6. 4. 2021 23:12
Caute, dakujem za doterajsie info. Po TA Monarch som uz pozeral na zaklade recenzii, nemam problem vyplaznut nejake peniaze navyse, ked to budu IEMs nadlho a cena vyvazena kvalitou a zazitkom. A nemusim to mat hned, zatial su na ceste BGVP Q2s, bude s cim sa zabavat (to je ale samozrejme ina liga, nez o com sa tu bavime).
Na nakupe Paw som vlastne aj otestoval Hifigo, ci ich bezcolny shipping funguje (funguje a bolo to tu za 2 tyzdne). Toto u mna hodne zavazi, nechcem vybavovacky a v takychto cenovych hladinach veci z Ali neobjednavam.
@ Phil: please ako prebehol dovoz, riesil si nejake colne zalezitosti? TA predava iba (alebo hlavne?) Linsoul, je to ich projekt, ako som sa niekde docital. Dodacie lehoty su teraz mesiac len na vyrobu, kustomizaciu vraj kvoli navalu zakaziek nerobia. Ako sedia v uchu? Som cital, ze su vacsie, nevadi to? Clairvoyance su fakt na stranke oznacene ako vypredane a nedaju sa objednat.
@ martas: T800 sa trochu bojim, ze budu mat tych basov uz prilis... Blessing 2 vyzeraju slubne, pozriem este recenzie. Piezo vysky sa mi pacia (LZ A6 mini su DD+piezo, po vymene kabla som nechapal, ako dobre hraju - uchmatol som ich z Ali za 50 Euro len zo zvedavosti, vypredavali sa), ale A7 su take pocmarane, az ma ten dizajn odradza. Ale su podla toho, co som cital, vraj velmi slusne. IT04 uz myslim stiahli a IT07 su ina cenova. CA asi nie, Polaris 2 su vraj prilis basove (cital som porovnanie s FH7 na Paw S1) a na cenovy level Andromed aspon zatial nepojdem.
Nepocul niekto Dunu SA6 alebo BGVP DM8? Dunu ma aj uplne nove EST112, recenziu som zatial nasiel iba jednu na predprodukcny kus, ale vyzeraju zaujimavo. A moc sa mi paci Dunu kabel s vymennymi konektormi.
Inac muziku pocuvam kadejaku vratane elektronickej a jazzu, ale hlavne gitarovu.