Lotoo Paw S1

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 15. 2. 2022 21:14

Lotoo prodává kabel určený přímo k iPhone, který funguje bez Apple Camera Kit.
Takže ne, není to pravda.
Paw S2 se liší především stíněním proti elektromagnetickému rušení, vyšším výkonem a tlačítky pro ovládání přehrávání na připojeném zařízení:
https://www.head-fi.org/threads/lotoo-p ... st.959582/

A ten káblík:
https://www.aliexpress.com/item/1005003229590529.html
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michalpankrac 15. 2. 2022 21:30

To lotoo s iphone funguje,mám k němu kablík od fiio LT LT1 asi za 360 v cz,Jen má omezení když je na Tidalu zapnutý bitperfect tak jde ovládat hlasitost jen tlačítky na tom paw S1 a ne tlačítky na telefonu.To rušení je slyšet u Solaris,třeba s SE846 už slyšet skoro není a jen pokud je dongl přímo u telefonu,jak ho dám tak 5cm mimo už to slyšet není.S Mojo byly Solaris kvůli šumu skoro neposlouchatelné,S Ibasso DX 160 kvůli rušení interferencemi také,ale měl jsem 1 verzi.
kablík k lotoo: https://www.techhouse.cz/FiiO-LT-LT1-d1 ... escription
Meze Empyrean,Campfire Audio Solaris SE,IFI zen streamer,Audio-gd R27,
AK SR-25
Michalpankrac
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 15. 2. 2022 21:46

S tím bitperfect je to tak správně, protože když reguluješ cokoliv před převodníkem, měníš vlastní digitální signál, takže už to bitperfect není. Například v Audirvaně taky můžeš SW regulaci hlasitosti vypnout a správně, aby to bylo skutečně bitperfect musíš mít SW regulaci hlasitosti na maximum a regulovat to až na zesilovači za převodníkem.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michalpankrac 15. 2. 2022 22:03

Tomu rozumím jen na to upozornuji. Třeba taková E1da 9038s mi na iphone nejde regulovat hlasitost vůbec.
Meze Empyrean,Campfire Audio Solaris SE,IFI zen streamer,Audio-gd R27,
AK SR-25
Michalpankrac
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 15. 2. 2022 22:13

E1DA je takové trošku podivné zařízení. S mými DAPy si to taky moc nerozumělo, lupance byly na ustřelení hlavy a po té, co se to několikrát pokusilo zabít mě, či Solaris puštěním stoprocentní hlasitosti do sluchátek to šlo z domu. Pravda měl jsem nesymetrickou verzi 9038D.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jufre 5. 10. 2022 08:42

Zdravím, tak jsem si koupil Lotoo PAW s2 na Audeos.pl. Zatím pro hudbu z mobilu a zjistil jsem že oba kabely v balení mají na obou stranách usb C a mobil mikro usb. Tak jsem koupil adptér a nefunguje, asi není OTG.
https://www.tsbohemia.cz/adapter-usb-c- ... 04971.html
mám koupit tento kabel ? není k dostání u nás levnější ? hledal jsem, ale moc se v tom nevyznám.

https://penonaudio.com/audio-cable/usb- ... cable.html

V balení je taky redukce usb C samice /velký usb samec, ale k PC se Lotoo nepřipojí, ale hudba z PC funguje, i z tabletu, který má usb C.
TV Panasonic TX-L50 E, sat. VU+Duo4K SE, sat.Lumix Qwiart 4K, zesilovač Yamaha RN602, repro Dynavoice DM 6, . Ložnice – TV Sony KDL-EX 720, repro Wavemaster Two Neo – Schiit Asgard 2, Pro Ject DAC S2,
Hifiman Edition XS, -
mobil Samsung Galaxy S21 FE
Jufre
Junior

Odeslat příspěvekod Tapir1 5. 10. 2022 12:11

A k jakému mobilu to chceš připojit ? Obávám se , že u telefonu s pouze USB to nelze použít. Zvukový výstup audio části je totiž u těchto mobilů veden do konektoru pro sluchátka. �
Tapir1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 5. 10. 2022 14:34

Jufre: to je zvláštní u Lotoo standardně bývá USB C - USB C kabel a jako volitelné příslušenství bývá USB C - Lightning.
Každopádně by měl fungovat například tento kabel:
https://www.alza.cz/fiio-lt-tc1-d625578 ... zJEALw_wcB
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 18. 10. 2022 22:17

Volba sluchátkového zesilovače k Sennheiser HD600 přesunuta sem
viewtopic.php?style=6&f=1920&t=1326571&p=13341491&style=default
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod SSakul 2. 3. 2023 15:44

Tak se mi doma sešly Paw S1 i S2 a pokud by někoho zajímaly rozdíly, tak ve zkratce.

S2 má navíc prostřední tlačítko (jednoklik k pauze, dvojklik na další skladbu, trojklik skladbu zpět), lepší stínění emi, o chlup víc detailů, lehce světlejší středy (pořád je to ale smooth lotoo), o něco širší scénu s lepší separací a mnohem silnější výstup a kontrolu, takže je S2 použitelná i na některá velká sluchátka. Paw S1 byla v tomhle prakticky jen na IEMka, když to člověk osolil, tak to sice hrálo nahlas, ale úplně bez kontroly a hlavně se zkreslením.. u Paw S2 k tomu nedochází. Hraje úplně čistě i na 100/100 low gain.

Paw S1 je o chlup teplejší i když mi přijde, že S2 s firmwarem 2.0.0.5 se tím lehce teplejším podáním i technicky přiblížila zpátky k S1 ( což byl hlavní důvod zvědavosti, proč jsem hledal cestu na downgrade ).

Pokud by někoho zajímalo, tak u PAW S2 jsou venku celkem 3 ofiko FW a jeden neveřejný původní FW, který šel z výroby a který je jediná cesta, jak se vrátit zpátky na nižší verze FW, protože jde jako jediný nahrát vždy a z něj pak jakákoliv další verze.

Původní FW jsem sehnal na headfi, pokud by někdo chtěl vyzkoušet starší verze, popř zkusit downgrade, napište PM, pošlu emailem.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 2. 3. 2023 20:08

Je to stínění znát?
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 2. 3. 2023 20:19

Nic extra citlivého jako campfire tu bohužel nemám, snad v průběhu příštího týdne bych mohl zkusit hodně citlivé S8F, ale třeba Ety jsou úplně tiché s totálně černým pozadím i na 4G bez wifi. Paw S1 jsem zrovna včera půjčil, protože nedává smysl dlouhodobě držet oba kousky, takže přímo EMI teď neporovnám, ale někdy lehce slyšet bylo a u S2 jsem EMI ještě neslyšel.

Edit : Tak jsem doma ještě vyhrabal prehistorické MH755 s citlivostí 115 DB a taky ani náznak EMI rušení.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 2. 3. 2023 21:41

Předpokládám připojeno k mobilu komunikujícímu na LTE?
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 2. 3. 2023 22:04

Jj schválně jsem nechal LTE 4G, vypnul Wifi, pustil začátek Vltavy, která je opravdu hodně potichu, zvedl hlasitost a nebylo slyšet vůbec nic. Víc pak snad budu moci zkusit s těmi Fearless snad příští týden, vím že u nich to třeba přes LTE z takové 3.5mm e1dy nešlo ani skrz EMI vůbec poslouchat.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 9. 3. 2023 13:10

Tak Paw S1 mám už taky zpátky doma, takže jsem mohl to EMI pořádně vyzkoušet. Při běžném použití byl u mě problém EMI i přes stream na LTE na S1 vyvolat. Nakonec mě napadl restart mobilního telefonu a i když sice teď nemám na test nic extra citlivého jako Campfire případně ani ty S8f, bylo na S1 při restartu EMI tak výrazné, že šlo slyšet třeba i na velkých Verumech a u Paw S2 jsem neslyšel vůbec nic ani na špuntech, ani když jsem lotoo připlácnul na záda telefonu.
SSakul
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka