od SSakul 2. 3. 2023 15:44
Tak se mi doma sešly Paw S1 i S2 a pokud by někoho zajímaly rozdíly, tak ve zkratce.
S2 má navíc prostřední tlačítko (jednoklik k pauze, dvojklik na další skladbu, trojklik skladbu zpět), lepší stínění emi, o chlup víc detailů, lehce světlejší středy (pořád je to ale smooth lotoo), o něco širší scénu s lepší separací a mnohem silnější výstup a kontrolu, takže je S2 použitelná i na některá velká sluchátka. Paw S1 byla v tomhle prakticky jen na IEMka, když to člověk osolil, tak to sice hrálo nahlas, ale úplně bez kontroly a hlavně se zkreslením.. u Paw S2 k tomu nedochází. Hraje úplně čistě i na 100/100 low gain.
Paw S1 je o chlup teplejší i když mi přijde, že S2 s firmwarem 2.0.0.5 se tím lehce teplejším podáním i technicky přiblížila zpátky k S1 ( což byl hlavní důvod zvědavosti, proč jsem hledal cestu na downgrade ).
Pokud by někoho zajímalo, tak u PAW S2 jsou venku celkem 3 ofiko FW a jeden neveřejný původní FW, který šel z výroby a který je jediná cesta, jak se vrátit zpátky na nižší verze FW, protože jde jako jediný nahrát vždy a z něj pak jakákoliv další verze.
Původní FW jsem sehnal na headfi, pokud by někdo chtěl vyzkoušet starší verze, popř zkusit downgrade, napište PM, pošlu emailem.