[recenze] Chord Hugo TT 2

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod introvert 14. 4. 2023 11:18

Rins: Cenu těžko určit. Krom toho, protože nemám Dave, moc mě nezajímá. Ale, pokud bude TT2, pak bude muset být k dispozici přístroj se stejným půdorysem. Takže z toho neplyne, že současný M Scaler nebude upgradován, může být. Ale nevěřím, že by ho zrušili - právě kvůli těm rozměrům. Mimochodem, v rozhovoru Watts uvedl, že u nového přístroje měl dost značný problém nahustit veškerou elektroniku do form factoru, co má Dave.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pavel1756 14. 4. 2023 11:26

Rins píše:pavel1756: Co jsi slyšel je velmi zajímavé a jde proti proudu většiny zahraničních hifistů. Na head-fi panuje většinový názor,že samotný Dave je lepší než kombo TT2/MScaler. Popravdě se mě Tvé zhodnocení dobře čte protože mi začalo vrtat v hlavou, jestli jsem neměl koupit rovnou Dave.

Přesto však se najde nemálo těch, kteří se na jeho adresu také vyjádřili kriticky. Například na redittu, ale nakonec i na samotném headfi.

Každopádně, nejlepší zkušenost je vlastní zkušenost. V Brně určitě bude v nějakém hifi obchodě k poslechu. Tak vezmi sluchátka a jdi si to ověřit na vlastní uši. ;-)
Napájení: AudioQuest Niagara 3000
Data: Roon Nucleus & Chord Hugo M Scaler
DAC+AMP: Chord Hugo TT 2
AMP: Burson Soloist Voyager (Max)
Sluchátka: HiFiMAN Susvara Unveiled | Focal Utopia
pavel1756
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lada5 14. 4. 2023 22:36

Mám na palici sluchátka z tt2 a je to super a asi to zkusím i s m scalerem
lada5
Mírně pokročilý

Předchozí stránka