Nechtěl jsem to rozepisovat do podrobností, ale vše začalo na vánoce 2019, kdy mě syn koupil přehrávač Hiby R3, používal jsem ho se sluchátkami IEM a náhlavními na doma. Na mobilu zase někdy poslouchám internet. radia. Před měsícem jsem koupil sluchátka Senheiser HD 599, na Amazonu za asi 80€. Rozhodnul jsem se, že prodám HiBy a pořídím si jiný DAP + zesilovač na domácí poslech a to s androidem pro poslech int. radií místo v mobilu a ostatní hudbu uloženou v PC (i flac) dám na SD kartu a bude vše v Dapu.
Jenže jsem dostal nabídku od známého a vyměnil HiBy R3 za sluchátka Senh.HD600.
No a ten Lotoo Paw s2 jsem koupil pro nový DAP a sluchátka in-ear, popřípaddě i s HD599.
Pro domácí poslech na sluchátkách HD600 bych dle informací potřeboval ještě stolní sluch.zesilovač.
V tom výběru potřebuju taky poradit, mám vybrány tři přehrávače a několik zesilovačů.
Do kterého vlákna mám umístit svůj požadavek ?
No a k mému dotazu na kabely :
"Tapir1"
Na netu jsem hledal kabel-redukci jack 3.5 na USB C, ale nic nenašel, vše je s USB 2 typeA.
"martas38"
ten odkaz má oba konce USB C, a to mám v balení.
Jinak jsem prolezl různý fóra a tak vím, že jsi měl taky Hiby R3, mám v plánu koupit iBasso Dx 170, ale to bude chtít asi přesun do jiného fóra.
Na zahraničních fórech je několik dotazů na kabely k Lotoo, ale týkají se problémů s mobily iPhone.
Ale když připojím Lotoo k tabletu Lenovo do USB C, který slouží k nabíjení a pro připojení k PC, tak přehrávání funguje.