Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Jufre píše:Ne, stávající zesilovač i PC jsou v obyváku, nový zesilovač bude v ložnici a repro bude připojeno z jeho výstupu audio out. Prostě jen pro občasný poslech, když už ty bedny mám. Prioritou zůstává poslech přes HD600. TV přes repro hrát nebude.
Nejvíc by mě vyhovoval zesilovač se vstupem USB, SD. Na tyto media bych nahrál hudbu z PC a vložil do zesilovače. USB kabel k propojení k PC by musel být přes 10 m a to není doporučováno a ani se mě to nechce tahat, pokud jsou jiné možnosti.
Na Aune X5s je málo recenzí, ale líbí se mě že má displej, DO. Že se mě líbí je jedna věc, parametry jiná. Že bych k němu musel dokoupit DAC by mě zas tak nevadilo.
Pak ten Topping DX3 Pro+, má displej, DO, nemá vstup pro media.
Zatím děkuji za trpělivost a snad se něco vybere, všimněte si, že neuvádím jaký preferuji zvuk, jde jen o to abych na první poslech poznal jak tady často někteří uvádějí "spadla mě čelist"
Když teď připojím HD600 k mobilu přes jack, tak to sice hraje, dá se to poslouchat, ale očekávám víc, proto jsem tady.
Ještě jsem si vzpoměl na jednu věc, už jsem to psal. Od syna jsem dostal HiBy R3, protože on často cestuje a nechce tahat dva přístroje, tak si koupil nějaký levnější sluchátkový zesilovač a používá jen mobil a je to prý znát.
Tak když už mám Lotoo Paw s2, tak koupím vhodný mobil s USB C a DAP HiBy R5 Gen2 vynechám. Teda pokud mě někdo potvrdí, že rozdíl poznám, myslím Lotoo - mobil. Ostatně syn zítra přijede, tak vyzkoušíme Lotoo, on má mobil s USB C.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků