martas38 píše:jolefoto: Kdybys cokoliv ohledně RME potřeboval, napiš, co budu vědět, rád odpovím. Klidně přes SZ, ale raději tady veřejně, ať z toho něco mají i ostatní uživatelé.
RME je neuvěřitelně přizpůsobitelné zařízení, byť s docela nešťastným ovládáním pokročilých funkcí, o kterých ani 70% lidí netuší, že je RME má.
A znám lidi, co s ním napájejí výkonové monobloky a repro, takže to, co chceš ty rozhodně smysl má a používá se to.
Dík za ponuku. Keď už, tak určite by som dal otázky o RME verejne a to priamo do vlákna o RME. Toto tu bol len taký úlet keďže je to vlákno o Sennheiser HD600, Sennheiser HD6xx a čiastočne aj o RME.
TigiGold píše:Tak on se řetězec dá zapojit lecjak a může hrát nakonec výborně, ale pořád mi přijde, že využívat samostatný sluchátkový zesilovač s vlastní regulací hlasitosti v podstatě jako koncový stupeň s fixní hlasitostí (předpokládám tedy, že bude jeho potenciometr nejspíš stále vytočen na maximum) je dost neortodoxní přístup, který přináší zbytečná úskalí. Kromě výše zmíněných problémů bych měl obavy, zda se zbytečně nezhoršuje odstup signálu od šumu. Stejně tak se mi nezdá nejšťastnější prodlužovat sluchátkový kabel mikrofonním kabelem, raději bych si sednul blíže. Ale to jsou jen takové drobné rýpavé hifi povzdechy k zamyšlení, reálně to vše může fungovat bez problémů.
Tak ono tiež viem že to nie je určite ideálne, ale v mojom prípade mi išlo hlavne o to aby som niečo nepokazil prv než by som to takto zapojil.
TigiGold píše:Obecně však preferuju sluchátka, která se ekvalizovat nemusejí.
Tak s týmto súhlasím. Lepšie (väčšinou sa rovná drahšie sluchátka) by aj boli v nejakom budúcom výhľade. Len to chce peníze, peňeži, peňáze a zas len peňáze. A tých je v dnešných časoch na HIFI, tuším menej a menej.