Co hledám? Poslouchat náhlavní sluchátka v ložnici bez možnosti připojení kabelem k PC. Takže sluchátkový zesilovač.
Teď jak tam dostat hudbu? Z PC v obyváku přes Wifi? Myslím, že by bylo lepší jako zdroj hudby připojit jen Hiby R5II, jak tady někdo navrhoval.
Přepínání mezi sluchátkami HD600 a aktivními repro + připojení přes RCA má snad většina zesilovačů.
Co se týká streamování, tak tím je myšleno vyhledávání služeb jako Spotifi, Tidal?
Bylo mě doporučováno vybírat mezi iFi a Topping – ten jsem navrhoval včera, nikdo nic nedoporučil a je to dražší řešení než iFi, tak bych sice neměl displej a SD vstup jako má Topiing M50, to by tak nevadilo, jsem teda pro iFi.
Co se týká iFi, tak jsem vyhledal recenze :
https://homestudiobasics.com/ifi-zen-da ... 6xx-stack/Jako u Topingu je i u iFi velký výběr, v tom se nevyznám a co teda dopručíte?
1 – iFi Zen Dac/Amp
2 – iFi Zen Can
3 – iFi Zen Dac/Amp – combo
4 – iFi Zen Can Signature
5 – iFi Zen Dac V2 Usb Dac
6 - iFi audio Zen stream
Podud možno od Audigo.cz, nebo Luxusní elektronika.
Doporučení ze zahraniční recenze :
Pokud chcete funkci bezdrátového streamování, pak je to docela snadná volba: ZEN Blue a ZEN CAN poskytují vynikající kvalitu zvuku a pohodlí za cenu. Kombinace ZEN DAC a ZEN CAN jsou potenciálně nejlepší kombinací ve své třídě v rozsaho pod 300 USD. Pokud se díváte na tradiční kabelové nastavení, máte několik dalších možností.ZEN DAC bude poskytovat lepší výkon s většinou sluchátek a IEM než ZEN CAN, ale pokud používáte sluchátka s vysokou impedancí nebo velmi citlivé IEM, ZEN CAN je lepší volba.
SEČTENO A PODTRŽENO
iFi ZEN CAN je výkonný, všestranný sluchátkový zesilovač se skvělou hodnotou za peníze. Ať už je používáte samostatně nebo je kombinujete s něčím jako ZEN DAC nebo ZEN Blue, poskytuje dostatek výkonu pro ta největší a nejhladovější sluchátka a má nízkou hlučnost při řízení citlivých IEM. I když vám ZEN CAN pravděpodobně nepřinese vnitřní klid, je to skvělý sluchátkový zesilovač, který vám pomůže začít na cestě špičkového zvuku.
Ještě jsem objevil toto, má usb 3.0 vstup a k tomu DAC ? :
https://www.audioshark.org/ifi-audio-21 ... 0c4a189e9e
TV Panasonic TX-L50 E, sat. VU+Duo4K SE, sat.Lumix Qwiart 4K, zesilovač Yamaha RN602, repro Dynavoice DM 6, . Ložnice – TV Sony KDL-EX 720, repro Wavemaster Two Neo – Schiit Asgard 2, Pro Ject DAC S2,
Hifiman Edition XS, -
mobil Samsung Galaxy S21 FE