od Jufre 18. 10. 2022 19:38
Tak jsem si prošel vlákno s mými požadavky, které jsem postupně měnil protože je tolik možností o kterých jsem neměl vůbec tušení. Ani si to všechno nepamatuju, natož ti co mě dávají rady.
Znovu moje nové požadavky :
Poslech na sluchátka Senheiser HD600 – jednou možná i nějaké planáry.
Posluchám jen v posteli asi hodinu před spaním.
V ložnici není možnost připojení k PC, ale je tam Ethernet kabel.
Vedle TV jsou aktivní repro pro občasný poslech.
Občas poslech na sluch. Panasonic s ANC, pokud žena čumí na TV. Čili potřeba přístroj s Bluetooth.
Zdroj hudby -nejlépe připojit externí HDD nebo stream ?
Chci poslouchat internetová radia.
Internetová radia poslouchám na mobilu v perfektní app Vradio, bez výpadků Wifi, ale když jsem ji nainstaloval do Hiby R5, tak signál vypadává.
V obyváku na zesíku Yamaha ovládám internetová radia mobilem přes MusicCast, ale upustil jsem od toho, malý výběr dle žánrů a dlouhá doba při změně stanice.
Koukal jsem na některé stream. přístroje, třeba Bluesound Node3,
iFi Zen Stream a jiné ale tápu v tom který, nebo žádný?
Prošel jsem recenze a fóra doporučovaných typů od Topping, iFi, Aune, SMSL a jiné. Zvukově bych se, co jsem vyčetl přiklonil k méně neutrálnímu, teplému basovému podání, studiový zvuk asi nebude pro mě.
Teď co vybrat, jaké kombinace – stolní přehrávač - sluchátkový zesilovač – DAC – aby se dalo streamovat a s bluetooth.
TV Panasonic TX-L50 E, sat. VU+Duo4K SE, sat.Lumix Qwiart 4K, zesilovač Yamaha RN602, repro Dynavoice DM 6, . Ložnice – TV Sony KDL-EX 720, repro Wavemaster Two Neo – Schiit Asgard 2, Pro Ject DAC S2,
Hifiman Edition XS, -
mobil Samsung Galaxy S21 FE