Dovolím si založit nové téma s poněkud atypickou otázkou. Chtěl bych co nejmenší a nejlehčí dongle/káblík s 3,5mm pro připojení Sennheiser IE80 k Pixel 6 Pro a k notebooku.
Klíčové je pro mne:
a) čistší podání než u Google donglu přiloženého k telefonu, dobré fungování bez lupanců, pauz, záseků apod.
b) zachování funkce headsetu, tj. příjem hovoru a funkce mikrofonu na kabelu sluchátek. Nejen pro GSM, ale i VoIP z aplikací - Teams, WhatsApp. Na tuto otázku jsem bohužel až na výjimky nenašel odpověď.
c) plug n play pro poslech streamingových MP3 se standardním SW, bez 3rd party aplikací, přehrávačů, firmwarů, kutění, ladění atd. - chci zapíchnout, poslouchat a telefonovat.
Budget bych viděl tak do 2kKč. Celé to řeším z důvodu, že na ven a do MHD mám sice BT sluchátka s ANC, v tichém prostředí kvalitou zvuku subjektivně stále zaostávají proti těmto starým drátovým.
Kandidáti po krátkém googlení: Ovidius B1, iBasso DCxx, Astell & Kern PEE51, Hidizs S9 Pro, Meizu mblu... Bohužel je toho tolik, že se v tom jako laik nevyznám. Preferoval bych neutrální nebo jasnější přednes.
Nicméně pokud mi řeknete, že to MP3 lépe než s tím továrním donglem stejně hrát nebude, budu rád za ušetřený peníz