Vyhledal jsem porovnání a na reddit.com je recenze :
Arya Organic má celkově hladkou prezentaci a zároveň zůstává neuvěřitelně detailní, odhalující a má mnohem lepší oddělení nástrojů ve srovnání s edicí XS, což je také velký krok vpřed v čistotě. Při rychlém porovnání s Edition XS začal můj Edition XS najednou znít zahaleně a tence, přeplácaně a mlhavě (což je šílené, že? Miloval jsem tato sluchátka 1 rok a myslel jsem si, že je to můj endgame)
Zvuková kulisa: Zvukový prostor: Přibližně stejně široký jako u edice XS (která již měla velmi širokou zvukovou kulisu). Arya organická výška zvukové scény působí jako větší, holografičtější, nástroje se více vznášejí v prostoru s větším položením a separací, pokud to dává smysl. Více se toho děje i ve velkém rozsahu zvukové scény, více se ponoříte (přiblížíte?) do hudby, ale zároveň hudba zní jako na velkém koncertě. Celková signatura nebo tvar zvukové scény je více zaoblená holografická, zatímco edice XS má oválnější plochou zvukovou scénu. Možná to bude znít divně, ale takto bych mohl popsat zvukovou scénu.