iBasso DC07PRO v ČR

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod amarok 26. 8. 2024 10:19

V Audigu prodávají tento vynikající USB DAC. Vždy vezmou na sklad jen pár kousků.
Obsahuje 4x CS43131. Zvuk je nazabarvený (s defaultním LP filtrem až suchý), dynamický a velmi detailní.

https://www.audigo.cz/Prenosne-audio/Sl ... 7PRO-cerna
amarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tibormi 28. 8. 2024 18:50

Ahoj, zajtra pridám do bazáru môj, má asi dva týždne. Za tie roky som si už zvykol na zvuk Shanlingu dapu a akm čipov, takže tento veľmi neutrálny zvuk mi úplne nesedí. Popis sedí skvele, len ho podľa mňa treba ladiť k tmavším slúchadlám.
Shanling M6 Pro + Audio Technica ATH-WP900

RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable) / Grado 325X
tibormi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod amarok 30. 8. 2024 12:58

iBasso ladí svoje přehrávače/dongly neutrálně a jde po čistotě zvuku. Se světlejšími sluchátky se přepnu do NOS módu, který tu vrstvu clarity upozadí.
Mě naopak už nebavil zabarvený zvuk Moonriveru 2, E1Dy nebo SR25ky. Spousta sluchátek s nimi trpěla na výrazný mid-bass nebo výrazné středy.
DC07Pro hraje dost podobně neutrálně jako třeba Samsung Galaxy, jen detailněji.
amarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tibormi 30. 8. 2024 17:15

Ja sa roky kŕmim Bursonom a Shanlingom, takže mi ten úplne neutrálny zvuk až tak nevyhovuje, alebo sú to skôr moje preferencie. Ten detail je tu hneď počuť, to sa mi páčilo, keby to malo hutnejší spodok, nechal by som si ho. Filtre fungujú, dá sa zvuk trochu poladiť.
Shanling M6 Pro + Audio Technica ATH-WP900

RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable) / Grado 325X
tibormi
Mírně pokročilý