Ahojte. Ďakujem za odpovede.
Emil Pastelka píše:FLAC bych do této situace netahal - malé repro a práce není kombinace ani prostor, pro poslech. Klidně bych zvolil i nějaký bezdrátová externí reproduktor, případně z malých PreSonus Eris 3.5.
Nicméně napište rozpočet a přesněji (v cm) dostupný maximální rozměr.
Ten flac som myslel iba preto, lebo 95% hudby mám vo FLACu. Ten rozmer aby bol čo najmeší. Ideálne aj to čo si mi poradil len lacnejšie. Tak do 60€. Som si vedomí že v robote sa nedá robiť a aj sústredene počúvať. Proste aby to nebol úplný chraplák šmejd.
muchacho píše:Já řešil něco podobného. Repro, ale aby to na první pohled nebudilo pozornost nadřízených. Vybral jsem iLoud Micro Monitor a na to, že vypadají jako bedničky k PC, max spokojenost. Jedna z výhod je bassreflex dopředu, takže není problém, že jsou u zdi.
Tak takéto niečo by bolo fajn ale keďže to chcem len do roboty tak cena už je pre mňa dosť. Páči sa mi ten bassreflex v predu aby som to zasunul čo najviac k stene. Dal by som max. okolo 60€.
Dá sa zohnať aj slušne hrajúce repro pasívne? Aby som to ťahal len zo slúchadlového výstupu DAPu a cinchami do repro? Moje sluchátka 150 Ohm, DAP utiahne docela v pohode. Aj keď asi aktívne repro bude kvalitnejšie ale aj drahšie. V prípade aktívnych repro by to muselo mať napájenie len zo siete.
Mal by niekto ďalšie návrhy? Díky za odpovede.